| ELY098723456778990 a întrebat:

Ce as putea sa folosesc in afara de fixativ ca sa imi reziste parul cret mult timp?

Răspuns Câştigător
| Laura927 a răspuns:

Solutie de fixativ home made!
Zeama de la o jumate de lămâie
Doua lingurite de zahăr
Doua linguri de apa
Amesteci bine pana la topirea zaharului.

Ai doua modalități
1 pui pe fiecare suvita înainte sa o pui pe bigudiu
2 pui soluția intr-un pulverizator si aplici soluția cand ai parul deja pe bigudiuri
Cand pui parul pe bigudiuri ai grija sa fie aproape uscat dar nu de tot!
Bafta

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

O spuma strong

| xgeanina a răspuns:

Spuma de par, e foarte potrivita pentru parul cret si e ca un gen de fixativ, adica iti rezista parul

| mixxjim a răspuns:

Pai niste spuma de par dat cand e parul cam 3 sferturi uscat, asezi buclele cu mana si lasi sa se ususe asa, nu-l mai usuci cu uscatorul de par. Pe vremuri, cand nu exists spuma de par si fixativul se gasea rar se folosea bere sau borş cand se punea parul pe bigudiuri sa reziste buclele mai bine si mai mult timp happy

| Purrghel_Elena_1999 a răspuns (pentru mixxjim):

Ceara...sau cumpara-ti o solutie anume pentru asa ceva

| ForYouBaby a răspuns:

Spuma de par este la fel de buna ca si fixativul iti mentine parul mult timp si il pastreaza moale.
Uite aici ai si cateva sfaturi de ingrijire a parului cret :)
http://www.perfecte.ro/......-mare.html
Sper ca ti-a fost de folos :):*

| TequilaG a răspuns:

Ti-as recomanda spuma de par.

| InsertName a răspuns:

Mama folosea zeama de lamaie cu apa.Il punea intr-o sticla cu pulverizator. Am folosit si eu o data si chiar a mers.

| Adeniy a răspuns:

Poti folosi spuma pentru par sau ceara.

| DarkChocolate94 a răspuns:

Părul tău atârnă în şuviţe fără nici o formă. În loc să îl tapezi şi să foloseşti tuburi întregi de gel sau fixativ, poţi rezolva problema cu bere. Spală-ţi părul ca de obicei şi clăteşte-l apoi cu bere. Va calma glandele sebacee, va avea un efect fixativ şi va conferi strălucire părului. Pentru a obţine efectul dorit, nu clăti părul cu apă după ce l-ai spălat cu bere. Mirosul neplăcut dispare complet când părul se usucă.