La multi ani! Orice ti-ai lua, sper, ca o sa te bucuri de acel lucru. Eu personal mi-as lua un caine - un prieten adevarat.
Ei asta e
nu va inteleg pe voiii
aveti bani in mana si nu stiti ce sa va cumparati?
du-te in depozit, mall ce ai tu acolo si gasesti ceva ce cu siguranta iti place cevaaa!
Si ziua ma este chiar azi. Eu nu mi-am dorit ceva in mod special, dar am primit niste bijuterii foarte dragute din argint, si mi-au placut foarte mult!
La Multi Ani! Sa ai parte de iubire, fericire, sanatate! Sper sa primesti ceea ce iti doresti!:*
La multi ani! Nu te grabi, cand o sa apara ceva care sa iti placa cu adevarat o sa stii ca il vrei
La multi ani leoaiko
mai am doi pr tot pe 1
e ziua ta...rasfata-te
si sa fii iubita:*
Un telefon mobil de ultima generatie, un laptop daca nu ai asa ceva sau ceva de aur, obiecte vestimentare... eu asta as vrea.
Daca vrei un ceas.
Ia-ti un ceas.
Unul frumos scump.
Nu misa intamplat sa nu stiu ce sa-mi cumpar
Intotdeauna gasesc cate ceva sa-mi trebuiasca.
Anu trecut de ziua mea mi-am dorit un tel Nockia Xpresmusic.
Anu asta as vrea un Samsung corby .
Succes :*.
Si...
La multi anii! :* :* :*
Gandeste-te ca trebuie sa te duci la cineva, de ziua lui(ei), care ii place exact acele lucruri ce iti plac si tie, ce iai cumpara?
La multi ani! Sper sa-ti fie de folos, si am si eu un prieten care face 36 de ani tot pe 1 aug
Ms tuturor haine am primit si ceasul este singura alegere buna caini am nu am mp4 am Ipod de anul trecut si ma rog mersi de raspunsuri
o sa imi cumpar un ceas mai dragut
In primul rand la multi ani.In al doilea rand cumpara-ti ce crezi tu ca ai mai multa nevoie.
O sa incep cu "La multi ani!".
Iar acum o sa fiu mai dura: cum crezi ca cineva de pe TPU poate sti ce cadou vrei, cand nici tu nu esti sigura ce anume iti doresti.
Spui ca voiai un ceas. De ce ai renuntat la ideea asta? De ce vrei neaparat sa "nu fie ceva ieftin"? Mie mi se pare suficient ca un lucru sa imi placa si sa am bani pentru a-l cumpara. "Trebuie" sa iti cumperi ceva chiar maine? In caz ca nu, asteapta pana cand te decizi sigur asupra unui lucru.
Si acum, ca idee, eu mi-as lua o pereche de bocanci.
Eu mi-as dori o placa de indreptat parul, aparat de inelat parul, un iphone, laptop ... si multe multe altele
Alex2126 întreabă: