Sa te pepteni in fiecare dimineata si in fiecare seara pentru a.l descurca si sa iti faci coada impletita.
Se spune ca daca il tii prins, creste mai repede. Nu stiu cat e de adevarat, eu il tin prins doar ziua nu si noaptea si imi creste destul de repede.
Da,daca il vei tine impletit in fiecare noapte va creste mai repede.Dar sa il strangi bine cand il impletesti
Si desigur, uleiul de ricin, cum spuneau si fetele este foarte eficient dar depinde si de parul tau
Iti dai cu ulei de ricin e bun si pentru cresterea unghiilor, genelor:Xil gasesti in farmacii. bafta:*
Nu creste mai repede daca il impletesti! Uite sfatul meu :Eu o data la 2 saptamani tai 1 cm din varfuri, ca sa evit riscul de a se arde varfurile si sa nu mai creasca usor :Eu am parul pana la genunchi
Da,si eu imi tund parul regulat cam 2-3 centimetri pe luna si il am destul de lung si imi si creste repede...
NU E NEVOIE SA TAI mult.1 centimetru e de ajuns fa asa si te asigur ca va creste.PSoate iti va creste mai lung decat a meu
Eu zic sa iti tai o data la 2 luni din varfuri daca itie pana la umeri! Si sa ti-l prinzi in coada impletita daca poti! Mai exista si varianta cu sampoanele de la farmacie,pentru crestere rapida a parului! Este important sa-l si ingrijesti pentru a creste(sa-l piepteni cu grija fara sa se rupa, sa folosesti balsam la spalarea lui!, etc)
tagg întreabă:
Rebe97 întreabă:
Briosicaaa întreabă:
DaciaRomania întreabă: