E ceea mai mare prostie sa-ti indrepti parul cret!
Este un sexepil, o raritate al naturii, pentru care multi ar da bani grei sa-l aiba, fiindca sunt atragatoare pentru sexul opus.
Singurul lucru pe care il poti face ca sa fie drept cum vrei tu e tratamentul cu keratina, dar tinand cont ca esti baiat si parul iti creste repede si apoi il tunzi, ar insemna sa faci tratamentul asta destul de des si e si costisitor.
Este o metoda de ati face permanent parul. M-am interesat si am aflat ca dauneaza parului. Alta metoda nu este. Poti folosi uleiul de argan de la Avon, imi face parul moale si drept. Dupa spalarea parului il usuci cu feonul si peria, rezista sa stea drept o saptamana.
Poti sa umrmezi un tratament cu Keratina pentru a indrepta parul. Dureaza 3 luni, nu dauneaza in nici un fel parului.
Bafta! P.S Un baiat cu parul cret este intotdeauna mai atragator
Exista baieti care isi indreapta parul cu placa (Remington e foarte buna si nu arde parul ) poti incerca si sa te tunzi mai scurt pentru a ti se schimba cursul de crestere al parului
Te-ai intins vreodata cu placa? Daca da atunci exista un fel de întindere permanenta. Poți sa cauți pe net la ce saloane din zona ta se face. O sa ai parul drept mereu indiferent de ce o sa se întâmple. Prețul difera de cat de lung și creț e parul! Sper ca am ajutat! Bafta :*
kalakkas întreabă: