Parul se despica se dezidrateaza de la vopsiri mai multe de una pe luna, mersul la coafor, pentru a avea un par frumos sanatos evita de a mege la coafor si vopsirile prea dese, totusi daca vrei sa te vopsesti, vopsestete la un interval de 4 luni, pentru ati pastra parul sanatos, bogat, natural si des, folosete pentru par regenerator de par, unde il poti gasi la plafar sau farmacie, foloseste sampoane de urzica pentru crestere, indesirea parului si dupa spalare foloseste balsam de par, pentru a nu se mai dezitrata si a mentine un par cu adevarat sanatos.si usor de pieptanat si evitarea ruperi firului de par.(pentru a avea un par lung, iti e necesar sa faci un tratament pentru repararea si cresterea parului de un interval de trei luni)eu sunt multumita numai de balsamele de tarate de grau, si sampoanele de urzica.
Poi foloseste un sampon care sa-ti hidrateze cat despre parul ars si eu st in aceiasi situatie... dar frizerita mea m-a sfatuit sa-mi cumpar ulei pentru placa...nu arde parul si il tine si mai mult indreptat...
Vechea problema...placa ...si eu ma chinui sa ma abtin si sa nu mai folosesc placa, sa fac cumva sa-mi creasca parul mai repede.am auzit k infuzia de urzici e foarte buna pentru astfel de probleme ale parului, il face mai puternic.si trebuie sa apara urzicile.eu o sa incerc
Nus2 cszc...iti inteleg ingrijorarea pentru ca trec si eu prin asta:Xu renunta la placa:X:X:X dar cauta tratamente pentru cresrterea parului.am incercat o masca de par cu oua de prepelita... e minunata. si placa cu ceramik nu arde parul:Xdar iti recomand o masca de par k aia te ajuta mult. si face parul sa stea drept drept:X. emma
Eu am acelasi tip de par ca tine, e cret.folosec placa, firul e despicat...de la o vreme imi si cadea ft mult, iti recomand sa-ti tai varfufrile nesanatoase, nu te zgarci...si foloseste gazul lampant care e ft bun in combinatie cu ulei de masline...limpezeste cu otet de mere si un timp nu folosi placa! eu asa am facut iar acum am un par de revista in doar 3 saptamana...iti urez succes!
Da deci eu de cateva luni ma chinui sa imi creasca parul si schimb des sampoanele si balsamurile si apoi folosesc saptamanal o masca cu ulei de ricin doua galbenusuri. zeama de lamaie si putin balsam apoi de curand mi-am cumparat d ela plafar un sampon pentru cresterea si indesirea parului si se numeste favisan m-am spalat de doua ori cu el pana acum si deja sunt multumita a si ma spal si f des pe cap ca am auzit ca va creste mai repede si pot sa zic ca e ceva adevar in asta.Mult mult noroc!
Avand in vedere ca si eu am trecut prin asa ceva.stiu cum e ...Cand mama natura nu ne da ce vrem ...
Bun. un mic sfat de la mine ar fi sa folosesti Ulei de ricin. e foarte bun...il poti cumpara de la orice farmacie naturista.nu costa mult[ in jur de 4 lei ]...
O alta metoda simpla si naturala ar fi sa iti faci o masca cu galbenus de ou amestecat cu ulei de ricin stai cu masca cam 40 min si apoi te speli normal pe par cu sampon.
Si cam la vreo 2 luni sa mai tai un pic din varfuri + un pic de rabdare si s`a rezolvat
Succes! sper ca ti-am fost de ajutor
Si eu am patit-o cu presa, mi-am facut parul 2 ani cu o presa mai anonima dupa care mi-am luat remington. Intr-adevar arde bine sta parul tzeapan. Dar dupa 3, 4 luni de zile dupa ce te speli si te uiti in oglinda te ingrozesti.eu cel putin asa am patit. Firul de par s-a subtiat, parul s-a rarit, cadea in prostie. Am renuntat la ea, ii fac masca cu ulei de ricin si masline la fiecare baie, plus o masca de par tot cu ulei de masline si il las sa se usuce natural adica cret.Si deja incepe sa creasca si sa arate a par. Incearca si tu!
Parul creste numai ca nu iti dai seama deoarece se rup foarte des varfurile
Da chiar arde parul...am incercat si eu si asa mi s-a intamplat
Nu te mai da cu placa.stiu. ca, creeaza un fel de dependenta. si eu am patit. dar eu am parul ondulat usor. si il vreau ori cret ori drept. dar parul cret natural e foarte frumos. n-are rost sa-l faci cu placa. Tude-ti parul la varfuri si nu ti-l mai usk. decat cu aer rece. Foloseste un sampon de nuca sau urzica de la plafar. Si da-t cu un balsam pentru par drept daca vrei musaiiiiiiiii par drept.