Mi-as lua un telefon de 6, 6 milioane jumate si pe ce imi ramane mi-as lua o bluzita cool sau un lantic de argint. ce zici? oricum ia-ti telefon, vine vara si cam ai nevoie. fundita?
Ai putea sa iti iei un telefon ceva mai ieftin, de 1-2 milioane ( la pretul asta gasesti ceva cat de cat bunicel ) si iti poti lua si niste haine.
De un telefon toata lumea are nevoie. Imparte si tu banii si cam de 300-400 lei cumpara-ti un mobil, iar de restul ia-ti niste haine dragute.
Mm.cred ca mai bine iti iei un telefon la abonament si nu o sa coste atat de mult, j restul' iti cumperi haine sau alcv, bine eu cred ca asa as' face
Telefon ca e ceva foarte necesar in zilele noastre, si daca mai raman bani vezi dupa ce faci cu ei.
Eu mi'as lua un telefon de 5 mil. si de restul haine.
acum depinde cat de pretentioasa esti in materie de telefoane
Eu mi-as cumpara un mobil pe abonament sau putin mai ieftin si ceva de imbracat.
Poti vorbi cu parintii sati ia un telefon ieftin pe abonament si asa iti pot ramane bani si pentru niste hainute dragute si pentru niste mici accesorii
Daca vrei neaparat un telefon ia-ti ceva de 400-500 de lei si de 200-300 de lei haine.
In primul rind m-as gandi la haine, nu stiu. poate eu sunt putin obsedata, chit de plin nu ar fi bulapul, pentru haine noi mereu se gaseste loc ) telefon poti sa-tsi iai ceva mai ieftin.doar ca sa suni si sa te sune, pai daca iti mai ramine ceva, ieshi cu prietenele/prietenii si distrazate pe cinste
anonim_4396 întreabă: