| alexa_4370 a întrebat:

Ce ati alege daca ati fi in locul meu? am suna de 7 milioane si nu stiu ce sa-mi iau : ori un telefon pentru ca mi l-a scapat o fata in apa marii sau haine, accesorii etc? big grin FUNDA :*

Răspuns Câştigător
| LostInDreams a răspuns:

Mi-as lua un telefon de 6, 6 milioane jumate si pe ce imi ramane mi-as lua o bluzita cool sau un lantic de argint. ce zici? oricum ia-ti telefon, vine vara si cam ai nevoiewinking. fundita?

12 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Ai putea sa iti iei un telefon ceva mai ieftin, de 1-2 milioane ( la pretul asta gasesti ceva cat de cat bunicel ) si iti poti lua si niste haine.

| LostInDreams a răspuns:

Ia-ti telefon, vine vara si cam ai nevoiewinking. fundita?

| iuli a răspuns:

De un telefon toata lumea are nevoie. Imparte si tu banii si cam de 300-400 lei cumpara-ti un mobil, iar de restul ia-ti niste haine dragute.

| madaluhsha a răspuns:

Mm.cred ca mai bine iti iei un telefon la abonament si nu o sa coste atat de mult, j restul' iti cumperi haine sau alcv, bine eu cred ca asa as' facetongue

| dya_4589 a răspuns:

Telefon ca e ceva foarte necesar in zilele noastre, si daca mai raman bani vezi dupa ce faci cu ei.

| ColoredLove a răspuns:

Eu mi'as lua un telefon de 5 mil. si de restul haine.
acum depinde cat de pretentioasa esti in materie de telefoanehappy

| Berta a răspuns:

Destul de greu... Dar telefon.

| slam a răspuns:

Sa ma imprimuti pe mine laughing
chiar am nevoie big grin

| CARLA_9114 a răspuns:

Eu mi-as cumpara un mobil pe abonament sau putin mai ieftin si ceva de imbracat.

| Dyutzzah a răspuns:

Poti vorbi cu parintii sati ia un telefon ieftin pe abonament si asa iti pot ramane bani si pentru niste hainute dragute si pentru niste mici accesorii

| blaksoul12 a răspuns:

Daca vrei neaparat un telefon ia-ti ceva de 400-500 de lei si de 200-300 de lei haine.

| amoO a răspuns:

In primul rind m-as gandi la haine, nu stiu. poate eu sunt putin obsedata, chit de plin nu ar fi bulapul, pentru haine noi mereu se gaseste loc laughing) telefon poti sa-tsi iai ceva mai ieftin.doar ca sa suni si sa te sune, pai daca iti mai ramine ceva, ieshi cu prietenele/prietenii si distrazate pe cinstehee hee