| Alexandra2323 a întrebat:

Ce ati face daca ati avea de ales intre viata de super star si aia obisnuita? ce ati alege?

Răspuns Câştigător
| nykymyky a răspuns:

Super Star. Oricine si-ar dori... funda te rog

13 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

O viaţă normală, obişnuită, dar frumoasă.
N-aş vrea să fiu tot timpul sub lumina reflectoarelor şi să nu pot nici să merg până la baie, fără să devin prima pagină de "can-can".
Ţin prea mult la intimitatea mea.

| MaXim1trafic0de1drogusoare a răspuns:

Clar as alege'o pe cea obisnuita, numa' cu cteva' schimbari smug
cand esti SS (super-star) n'ai preh' mult timp de tine, adica' ft mult ii acorzi muzicii, filmelor sau cf, si o alta parte fanilor care te urmaresc dispreti, ia abia apoi U', care dopa mine ii mai important ca unele lucruri.adica' daca' U nu te simti bine, cine sa te faca s ate simti bine in pielea ta? vecinu nooh phbbbbt
super starurile NU mai au apr deloc' intimidate, adica' toata viata lor e publika, c o mankat', ce prefera la mankat'. cu cine'o fost, unde o fost, unde eu dormit, cu cine s'o fu*at, absolut tooth.intimitatea lor = 0 (egal zero mhai zeroooo).apr toate secretele sunt publice, facut' publike dde "pr" sau de altcineva.
nu prea au pr adevarati.adica' pe care ii au, nu sunt ft multi.marea majoritate is cu ei pentru faima, bani, poze, la TV, si prostii' din astea de ***'. adica' pr is fanii lor, da ce fan ati vazut care daca' primeste un autograf sau orice de la vedeta nu face publik.sau daca' merg undeva impreuna (ca amici) nu face publik'. deci' nu e asa de bine felu ala de "pr".
o sa va treaca. la 15 ani (mwah') o sa radeti d evoi ca ati vrut, da face parte din copilarie, deci' sa nu va stricati adolescenta singuri.si daca' voi vrei sa deveniti vedete... cititi mai sus si aflati si sg cum e, daca' nu ma credei.

| KaterinaPetrova a răspuns:

DESIGUR ca viata de superstar.cine nu si-ar dori sa calatoreasca in toata lumea sa aiba o gramada de bani si un fizic de invidiat.desigur doar o viata avem fiecare vrea sa o traiasca din plin.parerea meatongue

| Fluture a răspuns:

Viata obisnuita!
Ce rost are sa fi putred de bogat daca n-ai putin intimitate si esti urmarit peste tot. + responsabilitatile.

| DenysaLove a răspuns:

Viata de super starsmug

| VladConstantin20 a răspuns:

Bună!
Sincer,aș alege viața obișnuită.Să-ți spun și de ce.Pentru că da,e adevărat că dacă ești star ești mai popular,ești mai cunoscut,călătorești,întâlnești alte vedete,ți se oferă conctracte,ești mai bogat.Da,chiar e adevărat dar...să luăm părțile negative:ești controlat de către manageri,oameni importanți,sponsori etc.,ai un program foarte încărcat și trebuie să-i mulțumești pe toți,nu mai poți face lucrurile obișnuite și normale pe care le fac toți(ieșiri cu prietenii,filme,bucuria de a învăța dintr-un eșec,tristețe,bucurie).Și ce dacă ai fi cap de afiș? Trebuie să te gândești că nu ai mai avea nici intimitate,ai fi urmărit în permanență de paparazzi care saliveaza după o știre bombă,nu ai mia avea nici prieteni deoarece nu ai timp de ei,ți se poate întâmpla să ți se urce faima la cap și să uiți cine ai fost,să-i dai la o parte pe cei care ți-au fpst prieteni,ai fi nevoit să spui ucruri care nu sunt adevărate,dacă faci o greșeală imediat ești luat/ă în vizor și se dezlănțuie un scandal din care jurnaliștii mai înfloresc și ieși cu greu,nu vei putea avea încredere în ceilalți cu care te întâlnești fiindcă dacă aud ceva,repede să declare undeva(tv,presă, net), nu vei mai putea nici să ieși cu un oarecare prieten fiindcă în caz de ai prieten/ă se va crede că îl/o înșeli cu respectivul/respectiva amică și iarăși intri în alt scandal și multe alte părți negative.Chiar dacă nu sunt bogat ca un star,nu sunt știu de toată lumea sau etc., prefer viața normală căci e mai frumoasă, e mai... obișnuită.Dar asta e părerea mea happy

| florinell a răspuns:

Viata obisnuita e ceea ce as alege eu.

| anky13 a răspuns:

I dnow probabil de super starbig grin dar ce e drept e foarte greu si foarte rau ca fiecare pas sa iti fie urmarit si evaluat si sa fi urmarit de paparazzi. Insa probabil ca toti ne-am dori sa fim populari si de invidiat

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Viata de super star.

| COOLboY a răspuns:

Eu aia obisnuita. De ce? Pentru ca daca esti un star, trebuie sa fii atent la ce zici, nu poti sa iesi afara, intotdeauna paparazzi sunt dupa tine, nu ai intimitate. Tu ce ai alege sasa232323232323223?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Obisnuita pentru ca vei fi mult mai fericita langa putine persoane care te iubesc cu adevarat decat daca lumea intreaga te baga numai in seama si apoi te uita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Super star rock?
hell yeah! I'll jump in

| Alexandra2323 explică:

Eu asi alege super star si aia obisnuita

Întrebări similare