| caty_6941 a întrebat:

Ce ati face daca ati avea doi prieteni pe care lati alege dintre ei?

7 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

Nu prea am de unde alege. N-am niciun prieten. Înf ine oh go on
L-aş alege pe cel mai sincer şi mai de încredere.

| Lexus28 a răspuns:

Daca as fi nevoita sa aleg, pe cel care ma face sa ma simt mai bine, mai in siguranta, in care am mai multa incredere.

| Bobbless a răspuns:

Paai thinking logic pe cel pe care-l iubesc mai mult love struck

| LumeaÎnTreiDe a răspuns:

Depinde la ce te referi prin termenul" prieten". poate avea rol de iubit sau priete, tovaras etc. daca ar fi iubit, noi nu am putea alege. singurul care poate alege este sufletul tau. trebuie sa il alegi pe cel care te intelege, caruia ai fi in stare sa ii marturisesti secrete... iar daca ar fi cu termen de amic, nu ar tebui sa alegi neaparat, pentru. ca este greu sa iti faci prieteni adevarati si nu merita sa pierzi un prieten pentru. a il alege pe celalalt... nu am stiut neaparat la ce te referi, dar am raspuns cum am crezut eu. succes!winking

| MissmysteriousS a răspuns:

Intotdeauna exista un,,cel mai bun'',daca ma intrebi pe care la-i alege,alege-l pe acela care te intelege,te sustine, te ajuta, face tot posibilul sa fie alaturi de tine la bine si rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca erai fata cu capu pe umeri stateai cu unu si nu te complicai.
Cine alearga dupa 2 iepuri nu prinde nici unu.

| 2ochicaprui a răspuns:

Asta da provocare. Stiu ca e greu, pentru ca unul are anumite calitati pe care celalalt nu le are, dar impreuna ar face baiatul perfectlaughing In primul rand alege cu inima, e cea mai buna varianta, iar daca tii la amandoi, tine cont de cele mai mici aspecte, pune-i la incercare, vezi care te iubeste cel mai mult, ca sa nu-l lasi pe cel bun, sa-l pierzi si sa stai apoi cu celalalt, dar sa-ti dai seama ca nu merita. Citisem intr-o carte ceva in genul, iar baiatul respectiv avea de ales intre 2 fete si atunci s-a intalnit separat cu ele si le-a spus ca vrea sa plece in Franta la studii. Prima i-a raspuns ca vine cu el, ca visa demult sa se casatoreasca acolo, era exact ce isi dorea, desi parintii lui, il puteau trimite doar pe el acolo. Auzind acestea, i-a spus ca mai sunt baieti si ca nu o sa-l astepte. Cea de-a doua fata, auzind ca parintii il trimit in strainatate, s-a bucurat pentru el, si, pentru ca si ea intra la Limbi Straine, franceza, a avut inca un motiv de bucurie, anul urmator, cand el va reveni in tara, vor putea amandoi sa vb franceza, si i-a spus ca un an trece repede. Concluzia: cine tine la tine, te va iubi fara limite. Asa ca iti doresc sa iei hotararea corectabig hug Multa bafta:*