Si eu ma pensez din nevoie sa-mi despart sprancenele ca altfel as parea tot timpul incruntat. Sunt barbat la 27 ani. Nu-mi dau forma, Sunt groase si asa le sta bine.
Si ca sa fie totul fairplay ar fi bine sa ne spui si tu cati ani ai, asta presupunand ca esti fata. Sau poate ma inseli
Fac 22 pe 1 iulie. Sunt fata.
Multumesc. Esti rac. Se spune despre raci ca sunt familisti. Este adevarat in cazul tau?
Foarte familisti si iubitori, de asta de o perioada de timp ocolesc relatiile. Am fost dezamagita si ranita in dragoste si nu vreau sa dau peste unul obsedat DOAR de sex si sa ma trezesc ca imi da papucii. Pun sau am pus prea mult suflet in relatii. Asa sunt majoritate racilor si la polul opus "fecioarele"
Nici eu nu stau bine la acest capitol, numai ca nu sunt atragator, sau cel putin asa cred si vreau ca fata care o plac sa nu urmareasca banii si faima ci sa tina cont de caracter si suflet, ca eu nu urmaresc doar placere
Baiat care se simte atras de baieti sau barbati ci nu de fete/femei=gay
Ceea ce zici tu se numeste baiat metrosexual. ( se defineste a fi persoana de sex masculin ce are un comportament feminin in ingrijirea estetica)
Pai sunt foarte frumosi, mai ales cand sunt si epilati pe maini si pe picioare.
Da, asta mi se pare cel mai frumos.
Si ce-mi mai place cand ii vad si cu blugi stramti.
Mor de drag.
-Fata.
Ai probleme grave... fara suparare )))))))
Dar daca erai sacrastica, scuza-ma. ))
Am zis-o la misto , ca nu-s cretina.
Am spus "daca erai sarcastica, scuza-ma"...
Da, dar acum mi-am dat seama ca e interpretabil raspunsul meu. .
Si ziceam de mine ca-s ciudat.
Doamnee, da-mi 2 palme si zi-mi ca-i un vis. Un cosmar mai bine spus.
Era sarcastica .
Ce fel de om ma crezi?
Mi-ai facut seara din nou frumoasa.
Unu care asculta rock. Acum am vazut ca erai sarcastica.
Auzi, hai sa ne caram in alta parte ca aici nu suntem la T/A.
Da' ce-am facut?
Am fost cat se poate de serios.
Merci.
Chiar ma si miram.
Fix eu care sunt destul de...Ciudata sa spun ca-mi place sa vad baietii in colanti.
Mieeeeeez e serios.
Cum se aude numele tau ).
Mieeez.
)
Cum se aude...ca un retardat d-ala care striga.
"Mieeez" - E criminal cum se aude.
Mieeez.
)
Criminal zici? Bun si asa. )
Nu nu nu
Mieeez vine sa te violeze si sa te omoareeeee. ^o^
Deci ramane cum am zis eu, unu care striga ca un retardat.
Eu de abia am sprancene, sunt baiat. Natural eu nu am prea multa par si cel pe care il am este blondiu (nu il am fix blond, un blond inchis sa zic asa), sa zic asa. Pana si la zona intima am vazut (in vestiar cand ma schimbam si faceam dus, na... no homo) ca alti pana si parul de la p... il aveau mult mai inchis la culoare decat mine. Ce pot spune am putin par si ala de abia se vede. Asa ca nu pot avea o opinie despre alti, dar oricum s-ar face, este optiunea lor nu ar trebui considerari gay pentru asta.
Chestia cu gay este cam stupida din punctul meu de vedere. si da, arata complet dezgustator si ridicol. toate porcariile astea se intampla si din cauza efectului de turma, si din cauza influentelor mass media. lumea e tentata sa copieze ce vede pentru ca toti vrem sa fim in rand cu trendul, si cu lucrurile pe care le vedem peste tot in jurul nostru. nu stiu cum sa explic. practic ei se afla intr-o zona sedentara psihic de unde nu incerca in nici un fel sa evolueze, asa ca, la nivelul la care sunt recepteaza doar porcarii, rahaturi si practic mananca ce li se pune la gura. iar toata chestia asta se raspandeste si ii influenteaza si pe pritenii lor aflati in acelasi prag al mediocritatii, sa faca ce vad. in concluzie, se comporta asa din cauza ca sunt incapabili sa isi creeze o personalitate si un stil pe baza a ceea ce sunt, asa ca doar fac ce vad, pentru ca e mai simplu si cred ca sunt apreciati, ceea ce este o iluzie.
Eu nu ma pensez decat pe mijlo, ca sa nu fie monospranceana dar sa dau forma sprancenelor, never
Din moment ce fetele umbla/pozeaza fara pantaloni/blugi, logic, ca cineva trebuie sa ii poarte nu? ...si aici apar baietii in colanti..ca aia nu se pot numi blugi ))
sunt baiat, 17
Pai eu sunt fata am 14 ani. Adica na, e oke sa te pensezi, nu-mi zi tu ca ai iesi pe strada cu unu cu o mono-spranceana Si mda se imbraca uneori cu pantaloni mai stramti ca ai nostri dar fac ce vor ) si nu st gay baietii aia sunt cocalari sau swegger
simoSTAR întreabă: