I-au zapacit instagramul si retelele de socializare unde se promoveaza foarte mult un anumit tipar, femei blonde cu ochii albastri sau ochii verzi iar ochii caprui sau cei care au o nuanta mai inchisa la culoare si tind spre negri sa fie marginalizati doar pentru ca sunt ceva mai des intalniti, insa mie nu mi se pare ca ochii albastri sau verzi sunt cu ceva mai presus decat cei caprui/negri, conteaza foarte mult si trasaturile fetei pe care le ai, culoarea parului si cum stii sa-i scoti in evidenta, eu unul am ochii negri si niciodata nu m-am simtit complexat de asta, nici nu as fi vrut sa am o alta culoare la ochi, se potrivesc manusa cu tipul meu de ten si restul trasaturilor. Daca ma gandesc mai bine mi-au placut de-a lungul timpului mai mult tipele cu ochii caprui, conteaza cel mai mult cum se pliaza cu trasaturile tale in general, orice culoare poate fi frumoasa daca mai are si alte elemente ajutatoare pe langa. Stai linistita ca o sa dai si tu de tipi care sa te placa, de cineva care nu va tine cont de culoarea ochilor, cine arata bine arata oricum indiferent de ce culoare are la ochi, par etc.
Daca ai fost refuzata de un baiat din cauza culorii ochilor sincer cred ca ai avut noroc, dupa o saptamana-doua te lasa ca lui ii places parul cu carare pe mijoc si tu l-ai facut cu carare pe o parte sau cine stie ce alt motiv ridicol.
Cu timpul preferintele legate de aspect isi pierd din importanta, sa gasesti pe cineva cu care sa te simti bine, sa ai lucruri in comun, sa fiti compatibility- este suficient de greu si fara sa iti pese de culoarea ochilor.
E fenomenul clasic de: "Pitici pe creier",
fiecare om e frumos in felul lui, hai sa-ti gasesc nod in papura ca nu ai ochi curcubeu cum ii voia bunica, nu te mai plac pa, sa nu ma mai suni ca te musc.
Culoarea ochilor inchisi de nuanta reprezinta adaptarea genetica la soare puternic si invers.
Celor insistenti le recomand transplant set de ochi la nuanta doar sa-si multumeasca egoul vecin pana la urmatorul pitic pe creier.
Vezi ce chestie idioata ? Asa sunteti si voi fetele cand va da un baiat mesaj stati si va uitati cat de inalt ce zodie e, si alte idiotenii de astea care nu tin de el, adica nu e vina lui ca are doar 1, 7 sau ca s-a nascut varsator. Sper ca din chestia asta inveti si cand o sa vina un baiat la tine sa nu faci si tu ce a facut ala cu tine
. Adica daca nu-ti place de el spune-i direct ca nu-ti place nu baga vrajeli ca nu esti zodia aia sau ca n-ai parul ala sau cacaturi de astea.
Nu ești tu problema, problema sunt oameni din jurul tau. Fiecare om e diferit și frumos în felul lui.
Nu încerca asta sa te influențeze, o să găsești pe cineva care chiar te va aprecia pentru cine ești.
MaraloiuGeorge întreabă:
izuca333 întreabă:
DaciaRomania întreabă: