Buna!
Ca si reprezentant nou in primele 4 comenzi ai un program pentru reprezentant nou ( adica poti sa primesti niste produse gratis sau sa le iei la un pret foate mic ).
Pe parcurs o sa ai diferite "programe" si daca indeplinesti anumite conditii o sa primesti un anumit produs gratis.
Si ai discaunt pana la de la 20% pana la 40 %.
Sper ca te-am ajuta. Pa pa.
PS daca vrei sa devi reprezentan contacteaza si te ajut cu cea mai mare placere.
Da si un discount in functie de vanzarea pe care o ai. cu cat comanzi mai mult, cu atat discountul tau e mai mare
Buna. Pentru mai multe detalii poti sa intrii pe pagina oficiala a avonului. Desi, eu stiu ca se ofera cadouri sau catva la % din comanda. Depinde ce alegi . Acolo iti arata ce cadouri primesti. Scuze, nu pot sa dau link deoarece am fost suspendata [ spam ]. Sper sa gasesti singura! Toate cele bune!
Ca reprezentant avon primesti discount la produse, cadouri de sarbatori, daca treci de un anumit prag(valoare ma mare de bani)ai ca reprezentant ai produse mai ieftine din oferta demo.
Ai multe avantaje ca reprezentant Avon: un discount lunar, produse la preturi speciale pentru reprezentanti, cadouri, surprize. Sunt si competitii pentru noii reprezentanti, premiile constand in produse Avon (de exemplu, in prima campanie, la o comanda de minim 140 lei, primesti parfumul Pur Blanca). Te pot ajuta, eu sunt coordonator Avon, da-mi un e-mail: avon.delia@yahoo.com sau add pe mess: avon.delia
vrajitoarea_1628 întreabă:
DaciaRomania întreabă: