Curatenie generala, asta fac in fiecare sambata, o plimbare prin parc cu iubitul, un film si apoi nani!
azi am facut curat si acum vreau sa ma relaxez.si iti dai seama ca o sa ma ocup 100% de mine)
Plimbari cu prietenii. mai stau un pic pe TPU si pe mess . Mai umblu prin magazine. seara un film. De mine ma ocup 100 % chiar daca am si altele de facut.imi fac timp si pentru mine
Pai as fi vrut sa ma duc la o prietena sa iesim, ca nu ne-am mai vazut de mult, dar ploua . Acum astept sa vina alta prietena pe la mine. Si de mine logic ca ma ocup 100%.:X
Treburi prin casa, dar nu cu mare avant ca e o zi ploioasa care iti da o stare de lehamite! Astept timp frumos pentru aer si excursii! Incerc sa ma fac frumoasa poate daca ma vede s-o indrepta vremea!
Azi...hmmmmmmm m-am gandit sa cumpar martisoare pentru. prieteni si apoi stau un pic la calc. ma machiez ma imbrac si plec la stadion (andreutzaaaaaaaaa) ma ocup de mine cam 30 min(putin?)
Mai intai fac niste ordine prin camera, dupa care ma voi ocupa de mine.
Imi voi face unghiile
Imi voi pune niste masti pentru fata,
Poate si o masca pentru par
Dupa care voi face o baie luuuuuuuuunga si relaxanta
Ma voi epila
Dupa care o sa stau in pat sa lenevesc un pic uitandu-ma la un film
Apoi ma aranjez, imi fac un machiaj frumos, ii aranjez parul
Si. ies prin oras.
:X
Pey azi ma gandeam sa caut niste cadouri dragute de martisor pentru Bf ma mai uit la niste filme [daca or fi cateva interesante la tv], , ascult niste muzica , stau pe TPU nani nu fac vreau sa profit de weekend
Pai am venit de la munca, am pregatit ceva de papica, apoi urmeaza infrumusetarea ursoaicei:spalatul blanitei, facut manichiura, pedichiura, etc
Am gatit, am pus aspiratorul, am mancat/spalat vasele si apoi am tradus (ceva de la munca). Cand sotul meu se va trezi din somnul de dupa-amiaza, vom merge la cumparaturi si apoi vom face ceva bun pentru cina impreuna, vom vedea un film, am sa mai citesc ceva si ne vom culca. Sa ma ocup de mine? In ce sens? Cititul si tradusul le fac pentru mine.
filipeyre întreabă:
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: