Pai : mancare , briceagu/lama , omidutza, caietul cu notitze, telefonul , un paianjen de cauciuc , MP3 player o|^_^|o \m/, shapca cu tokio hotel si castile de la tel ... km atata
Penarul ... cheile de acasă,o agendă,telefonul,portofelul,un elastic de păr sau o clamă,Ipod-ul şi desigur şi căştile, şerveţele uscate şi umede, suc sau apă şi de mâncare.
Buna!
pai carti,caiete,penarul,agenda
telefonul
portfard cu gloss,rimel,pudra.
servetele, tampoan, portofelul.
hmm.ce mai e pe acolo
daca mai imi aduc aminte revin
Căștile.
Nu mai sunt așa nesăbuit să îmi las banii sau telefonul sau MP3-ul în geantă, dupa ce mi s-a furat telefonul. Vă sfătuiesc să vă țineți lucrurile de valoare în buzunare, nu în ghiozdan.
Pai luciu de buze, rimel, cateva carti si caiete, telefon, casti, niste bani, ceva pixuri si creioane. (eu am geanta n rucsac)
Un caiet cu Tokio hotel; un gloss, un rimel, bratari si lanturi ( cat mai multe ), mp3-ul, telefonul si castile lui, o oglinda si o perie
Eu am : telefonul pe care umblu pe net in ora de germana si romana, mp3`ul si castile la care ascult in toate orele,mancare,dlciuri,betse de mancat ,lipgloss sau ruj ,Chei,Penar,sticla cu suc , caietul meu pretios cu schitze :X , 2 Poze cu Big Bang ♥,Carnetul de note,ecusonul de la scoala ,Husa de la telefon pe care nu o folosesc prea des,carti,Ochelari de soare(vara),alte carti ,dorasul cu proiecte pentru germana. si cam atat. P.S:Nu va miratsi, am un ghiozdan mare, si imi place sa-l umplu Bye-bye ~♥
Andhres întreabă:
Georgian1992 întreabă: