| hastemele a întrebat:

Ce balsam de buze folositi? ce-mi recomandati? fara luciu, vreau ceva natural

11 răspunsuri:
| BRoxana a răspuns:

Nivea fruity shine de rodie sau cirese, e genial

| ciucalataaerata a răspuns:

Buna eu folosesc multe[diferite cand se trmina unu iau altul dar diferit]
Balsam de buze natural Farfalla Basic Care [e bun]
http://static.breslo.ro/img/product/breslo-547013-product.jpg [Minunat! Asa este aceast balsam pentru buze: hidratant, emolient, reparator, protector, cu un gust dulce si aroma apetisanta.
Contine: ulei de jojoba, unt de cacao nerafinat certificat organic, unt pur de cocos, ulei de ricin, miere si ceara de albine, vitamina E si un strop de ulei esential de portocale.
Este excelent pentru repararea buzelor crapate sau pentru protejarea lor de deshidratare. Poate fi folosit si de copii.
Este 100% natural, esta facut in casa, este Pur si Simplu!
Produsul are 5 gr]
http://static.breslo.ro/img/product/breslo-493081-product.jpg
[Balsam de buze 100% natural plin de "bunatati" pentru piele:
- vitamina E
- ulei de migdale dulci, excelent pentru buzele crapate, se absoarbe cu usurinta, hraneste pielea si o lasa catifelata
- unt de shea (organic, nefiltrat)-despre el se pot scrie carti intregi, atat de multe intrebuintari are. L-am pus in balsam deoarece este bogat in vitaminele A si E si acizi grasi esentiali.Calmeaza, hdrateaza si repara pielea, ofera factor de protectie.
- unt de cacao organic, nefiltrat, bogat si el in vitamina E si alte vitamine si minerale. Foarte des folosit in creme lotiuni, balsamuri etc, ajuta la regenerarea pielii si o mentine hidratata.
- ceara de albine, rezistenta la apa, ajuta produsul sa ramana cat mai mult pe pielea buzelor

Poate fi folosit fara nicio grija si de catre fetitele care isi doresc un ruj ca al mamicilor lor :)]
http://static.breslo.ro/img/product/breslo-429472-product.jpg
[Facut in intregime din ingrediente naturale, cu accente pe anumite uleiuri sau unturi pentru a beneficia de calitatile nutritive, emoliente sau calmante ale acestora.

In nici un balsam nu s-a folosit o baza prefabricata, toate sunt realizate in intregime manual.

Ingrediente: unt de cacao, ulei de masline, ulei de migdale dulci, vitamina E.

Aprox. 10g.

Untul de cacao este cunoscut pentru excelentele sale proprietati de emolient natural si in special pentru "filmul" protector pe care il lasa pe piele.

Uleiul de masline are rol de emolient si este unul dintre putinele uleiuri care hidrateaza puternic pielea lasand-o in acelasi timp sa respire.

Uleiul de migdale este hranitor, folosit mai ales in cosmeticele pentru bebelusi.

Vitamina E are rol de antioxidant.]

NIVEA
EUCERIN
NEUTROGENA
AVON
TIS
GARNIERE

Lush, carmex si tis sunt preferatele mele! incearcale!

bafta:-*

| dydy1 a răspuns:

De la nivea:p.

| Passion_1840 a răspuns:

Balsamul de la Nivea este foarte bun. Iti face buzele moi si le hidrateaza. :-x.

| Clauditza21 a răspuns:

Eu folosesc Balsam de buze de la Nivea cu aroma de capsuni:d. E foarte bun, hidrateaza buzele si de asemenea e natural, lasand o culoare rozalie pe buze.

| HepiBăluuns a răspuns:

Strugurelul de la niveabig grin

| Letytzy@ a răspuns:

Nivea:X

| Dolores09 a răspuns:

Eu folosesc balsam de buze de la Nivea si e foarte bun. (diferite arome).
Daca vrei ceva cu adevarat natural pentru buze du-te la farmacie si eventual ceri un produs eco. (binenteles muult mai scump, da merita)winking

| shhadow a răspuns:

Nivea este foarte bun

| hastemele explică:

Am cumparat de la farmacie are luciu, eu sunt baiat, am primit si raspunsuri cu nivea shine. nu se poate

| r0xana_2540 a răspuns:

Nivea