| Psihiatra a întrebat:

CE balsam de buze ziceci ca este mai eficient? As dori si pretul, daca ati putea

Răspuns Câştigător
| BeautyTeacher a răspuns:

Hey buna :*:*
Pai Nivea e cel mai bun [parerea meabatting eyelashes
ele sunt:
1.nivea essential care-costa 9 lei si are un rol important in pastrarea nivelului de hidratare.
2.nivea hydro care-11 lei si are o protectie ff ridicata impotriva uscarii
3.nivea pearly shine, la 11 lei care ingrijeste buzele dar le da si un aspect sidefat
4.nivea soft rose la 9 lei care ingrijeste buzele, le da si o culoare rozalie si are o aroma super
5.nivea soothe protect la 13 lei are o ingrijire ff avansata doar daca ai probleme cu buzele gen uscare ff deasa.
6.nivea sun protect la 9 lei pentru ingrijirea solara, asta i de varabig grin
7.nivea fruty shine fructele dragonului la 9 lei ingrijeste da culoare buzelor si are si aroma
8.nivea fruty shine cherry 8 lei ingrijeste da culoare buzelor are si aroma dar da si aspect sidefat.
Acu tu alegi sper ca te-am ajutat:**:

6 răspunsuri:
| Florry19 a răspuns:

Eu am de la 'Nivea - lip care (sos lip balm)'. Este ca o alifie, e foarte eficient şi destul de ieftin. Este în jur de 10 lei şi ţine f mult. Îl am de vreo 4 luni.

| Lylly a răspuns:

Eu folosesc balsam nivea, si costa in jur de 6 lei.
Il poti gasi in magazine de gen Carrefure, Metro etc.

| Ririru a răspuns:

E unul de la farmacie. Numai stiu cum se cheama, dar costa 10 lei. Dar si Nivea este foarte bun [ am doua, unul albastru si unu rosu cu visine 8 lei kaufland.], si mai am doua, unul de la Avon cu Pere[6 lei], si altul de la Oriflame cu afine [ l-am primit pe asta]. Sunt bune toate. Dar tot recomand ceva cumparat de la farmacie.

| ruxi1728102 a răspuns:

Http://www.eyeslipsface.com.ro/......peutic.php
e bun, incerca-l;) mai ales la pretul ala

| AxyAxyMaxy a răspuns:

De la AVON :)~4, 5 lei parca era :)[nu mai stiu exact dar sunt foarte bune]
http://www.google.ro/......tp?/imgres

Aia este din 2009 reclama dar balsamele au ramas cam aceleasi` si la fel de eficiente :] Eu le folosesc si sunt multumita :)