| Lina_4661 a întrebat:

Ce cadou credeti ca pot sa-i daruiesc prietenului meu?
Ajutati-ma va rog mult, chiar nu am nici o idee...propuneti-mi vreo idee!
Mersi anticipat!

Răspuns Câştigător
| Crs a răspuns:

Un ceas, un parfum, daca fumeaza - o scrumiera mai deosebita si o bricheta, pe o pernuta poti imprimata o poza cu voi 2, un album foto cu multe poze cu voi, de la inceputul relatiei pana in prezent, o bratara, un lant cu un pandantiv cu initiala numelui tau, un set de after shave, gel de ras si ce mai contine setulhee hee sau gandeste-te daca are vreun hobby, sau de fapt tu stii mai bine ce ii place luihee heetongue

14 răspunsuri:
| joycelyn a răspuns:

O esarfa(daca poarta) sau un parfum. sau o carte happy

| viatadecacatt a răspuns:

Un lantisor, un ceas, un pulover, o caciulita din aia cu ciucureilaughing, un set din ala cu tot felul de parfumuri.etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un streaptease ^^

| n a răspuns:

Eu zic sa te bagi tu intr-o cutie si sa pui pe cineva sa lege cutia cu o funda laughing

| warwara a răspuns:

Portofel

| Little Princess a răspuns:

Un fular trendy daca poarta sau un parfum sau un ursulet de plus...eu astept sa primesc de la el

| ninolo a răspuns:

Invită-l la unspectacol cu colinde de craciun

| madalynaaa a răspuns:

Prietena fratelui meu ia daruit un ceas cu pietre stralucitoare de baieti (nu de fete)

| Lina_4661 explică:

Mersi mult la toti

| Gabitza_1479 a răspuns:

Un parfom intreaba-l mai ntai ce parfumuri ii plac dar fara sa ii dai de inteles ca este un cadou pentru el:-> sau ceva deosebit un lantisor cu initiala numelui tau... o scrisoare prin care sa ii zici cat de mult il iubesti o bluza sau un tricou cu echipa lui preferata, iar dupa ce ii dai cadou bonus un pupicbig grinbig grinbig grin

Sper ca ti-a fost de ajutor:*:*:*

| ღ♥ღuLyღ♥ღ a răspuns:

Du-te la un magazin care personalizeaza lucruri (perne, cani, puzzle). Fa o perna cu o poza mare de a voastra. E mai scumpa dar merita, daca nu poti sa ii faci o cana din care sa bea cu placere uitandu-se la tinewinking

| acris a răspuns:

Pey tu trebuie sa ii stii gusturile la parfum sau un ursulet o rama de fotografie cu voi 2 un tricou cu voi 2

| Lina_4661 explică:

Messy mult!

| MihaiAlexZaharia a răspuns:

Sau poate ceva altfel, noi asamblam cosuri cadou putin mai speciale:

http://bunicel.ro/cosuri-cadou/