Ii poti lua un ceas pe care sa il bagi intr-o cutiuta de cadouri frumoasa si la funda careia sa agati o felicitare cu scrisul: "Cat de repede a trecut timpul... Spune-mi, cat este ceasul!" eu cred ca e mai original asa decat banalul La multi ani! Bineinteles ca inauntrul felicitarii i-ai putea scrie si alte urari de bine venite de la tine si colegi~!
Si de imbracat... Poti sa imbraci o camasa albastra si un sacou, jeansi eleganti, negri, si niste pantofi frumosi
Mult succes! Sper ca am fost de ajutor.
Iai un set dala cum ii zice...plosca ce pui tarie cum au tipii prin filmele western cu o bricheta shic sau un tricou de ftb cu echipa care tine sau o narghilea ...nu sunt scumpe! dar o sa ii placa pun pariu sa imi zici ce ai facut!
Daca vrei idei poti cauta la cadouriemma,acolo vei gasi pentru toate gusturile,graveaza tot ce vrei, sunt superbe, am luade 3 ori si mi au placut mult, iti poate da chiar iei sugestii daca nu esti decis
Poti intra pe cadouriemma,acolo gasesti tot ce doresti, daca esti nehotarit te pot ajuta iei, graveaza manual si ambaleaza super