| cookie_2823 a întrebat:

Ce cadou sa ii cumpar unei fete care implineste 18 ani big grin, va rog cat mai multe sugestii :*.
Va multumesc din suflethappy:*!

Răspuns Câştigător
| beatrice_2339 a răspuns:

Heii!:*
Fiindca e fata si eu la felbatting eyelashes,cred ca sugestiile mele iti vor fi de foloslove struck Si am muuulte sugestii pentru tine:
-in primul rand,cel mai frumos cadou pe care il poate primi o fata este un catelus sau o pisicuta love struck`(in functie de ce ii place respectivei)
- apoi o trusa de machiajuri (si ca sa fie si mai surprinzator, incearca sa gasesti culoarea ei preferata)
-un parfum (care sti ca si-l doreste, dar daca nu sti eu te sfatuiesc sa ii cumperi unul cu miros dulce, putine sunt fetele carora le place mirosul amar al parfumului)
-o placa de par (daca nu are)
-sau ondulator
-bilete(pentru tine si ea smug) la un concert sau film...ce ii place
eilove struck
-un mp3
-o rochitaa( care crezi tu,ca o avantajeaza)
-accesorii( nu neparat din aur\argint,fetele apreciaza indiferent de material) ii poti cumpara o pereche de cercei frumosi,sau o bratara
- un lant cu numele sau initiala numelui ei
-un ceas de mana (stralucitor smug)
-o geanta\poseta mare,mica, colorata\simpla depinde de gusturile ei, tu sti mai binewinking!
Cam astea sunt sugestiile mele!:*
Distractie placuta la petrecere!
Sper sa se bucure de cadoul tau!
Fundaabatting eyelashes?`

8 răspunsuri:
| znstr a răspuns:

Haine care stii ca-i plac (diverse maieuri,colanti,eventual si-o pereche de pantofi daca-i stii marimea la sigur),un set de cercei+ bratara din aur sau argint,ai putea pune bani cu mai multe persoane si sa ii cumparati un telefon (pana in vreo 500 de lei) ori un aparat foto,un parfum de calitate,o placa de par,un set cu gel de dus,lotiune de corp ori ceva cu sampon,balsam si diverse creme pentru ingrijirea parului sau a corpului. Daca sunteti un 'grup',va puteti face o poza impreuna si o inramati,si pe langa cadoul pe care i-l dati,ii dati si poza cu voi. Sunt multe.doar sa stii unde sa cauti. Bafta !

| znstr a răspuns:

Haine care stii ca-i plac (diverse maieuri,colanti,eventual si-o pereche de pantofi daca-i stii marimea la sigur), un set de cercei+ bratara din aur sau argint, ai putea pune bani cu mai multe persoane si sa ii cumparati un telefon (pana in vreo 500 de lei) ori un aparat foto,un parfum de calitate,o placa de par,un set cu gel de dus,lotiune de corp ori ceva cu sampon,balsam si diverse creme pentru ingrijirea parului sau a corpului. Daca sunteti un 'grup',va puteti face o poza impreuna si o inramati, si pe langa cadoul pe care i-l dati, ii dati si poza cu voi. Sunt multe.doar sa stii unde sa cauti. Bafta!

| FoarteLetargic a răspuns:

Un lantisor cu pandantiv, ceva cu o semnificatie apartewinking
Funda?happy

| Guster a răspuns:

Http://www.breslo.ro/Shop/guster poate gasesti ceva interesant.

| frumm10 a răspuns:

Pai...un ceas mai pe gustul ei.insotit de un buchet maaaare de flori care sa ii placalaughingwinking

| Bezea a răspuns:

Depinde in primul rand de fata si ce ii place, daca este prietena ta sau nu, daca doresti sa fie sau nu. Un cadou lejer cred ca ar fi un iPod sau o bratara cu un lant ar fi interesant tinand cont ca face 18 ani; o camera digitala ar fi iar un cadou frumos cred.

| sweetcandy_8624 a răspuns:

Cred ca cel mai dragut lucru ar fi sa ii cuperi un set de bijuterii sau ceva ce o reprezinta.

| Jessicaaa001 a răspuns:

Paithinking
un lantisor ar fi frumos.sau ceva cerceibatting eyelashes
Dar.ar fi bine sa te consulti cu prietena eihappy.