anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce coafura sa imi fac pentru banchetu` de sfarsit de clasa a8-a?thinking ca habar nu amstraight face

13 răspunsuri:
| PhotoIsMyLife a răspuns:

Buna.
Pai ai putea sa-l faci cu placa, sa-ti faci tot cu placa dar sa arate ca si cum ti-ai fi facut multe codite impletitie, poti sa ti`l faci ondulat, coc, depinde cu ce rochie si pantofi iti iei si cum te machezihappy
Sper ca te-a ajutat asta! Bafta`

| dulcik a răspuns:

Depinde de rochita pe care o vei purta. Daca este eleganta un coculet simplu si in trend iar daca rochita este mai putin eleganta parul drept cu cateva suvite facute cu ondulatorul insa foarte putin ondulate.Sau chiar poti sa ti-l ondulezi si sa ti-l prinzi intr-o parte cu o clamuta eleganta.

| Me_3722 a răspuns:

Buna!
Poi intintedi`l cu placa si o sa arati minunat!

| justdanceklihkuugiuhb a răspuns:

Incearca sa-l faci cat mai lejer adica o sa dansezi mult si nu cred ca ai vrea sa tot stai sa-ti aranjezi parul ca este nu stiu cum facut si i-a cazut o agrafalaughing

| ☻☆Diana☆☻ a răspuns:

Stiu cum e, am banchetul sambata asta:))
Eu m-am hotarat sa-mi fac ceva de genul asta http://worldhairstyles.com/......6afa05.jpg ca sa nu ma incurce cand dansez si transpir, na:D
Distractie placuta! >:D

| benunix a răspuns:

Si eu sunt cu aceeasi problema, dar cred ca imi voi face o freza care sa ma defineasca(nebunatica si asa...)sa vad si ce rochita voi purta...desigur ca te sfatuiesc sa mergi la un coafor bun ca sa iti stea parul bine si sa poti dansa in voie

cei cu raspunsuri rautacioase...mai bine va abtineti!

| Alina. a răspuns:

Si daca ai 14 ani ce nu te poti aranja? raised eyebrows Draga fa-ti-l bucle si cu o clema ceva si esti ok, asa mi-l voi face si eu tongue

| ela23nice a răspuns:

Un coc

| iubi_duby75 a răspuns:

Oricum o sa arati penibil rolling on the floor)) nu te chinui rolling on the floor)) mai bine nu te du la banchet :-&

| Me23 Tia a răspuns:

Mda nici eu nu prea am habar dar ma gandeam la un coc cu ceva bucle rebele lasate in jurul fetei(nu sunt creata dar cu ondulatorul faci minunilaughing ). sau mai stiu eu ce. ceva dragut foc.bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nicio coafura, ai 14 ani

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fa-ti-l ondulat.

| petronela_4556 a răspuns:

Pai poti sa ti-l faci bucle...sau depinde cum ai praulwinking...acu daca il ai scrut poti ti-l faci gen "arici" stiu o prietena care si l-a facut asa si ii statea f binewinking,,,, oricum e decizia tawinking:*