Cred ca poti incerca si rochii cu modele tineresti, chiar inflorate, pentru ca se poarta din nou imprimeurile. Poti sa alegi sa pui la rochiile uni niste dantela finuta, care de asemenea se poarta. Despre culori, tu fiind blonda, ai putea incerca culorile: bleu, lila, galben, rosu sau maro.
Pantalonii scurti ii poti purta la strand sau la mare, insa pe strada, cred ca mai bine sa porti rochii ori pantaloni lungi sau treisferturi, dar nu din cei cu talia cazuta ci pana in talie.
Nu te prea formaliza, poti purta cu gratie, hainele pe care le ai si sunt sigura ca vei arata foarte bine. Iti doresc sa ai parte de o vara placuta si sa-ti mentii interesul fata de site-ul TPU, chiar si in timpul verii, unde ne vei gasi si pe noi navigand.
Pantaloni scurti! Am vazut o gramada de modele simpatice si astfel, daca ai curaj sa porti asa ceva, vei renunta la cei 3/4. De asemenea poti incerca si fustele un pic largute, cu modele haioase, cu buline, dungi, ce-ti sta bine. Cat despre culori, galbenul, movul, rozul si verdele sunt pe val.
Eu iti pot recomanda un site de unde te poti inspira si de culori si de moda.
http://www.femei-moderne.ro/articole/fashion/
Salut. In primul rand iti pot zice ca pantalonii 3/4 s'au demodat. La moda sunt pantalonasii ft scurti, colantii, fustitele si rochitele. Cat despre culori. se poarta piesele vestimentare in culori nude, pastelate, portocaliu, verde, rosu fuchsia, chiar si mov (daca vrei sa iesi in evidenta) care se evidentiaza prin croiala.
In vara asta rochia este la loc de cinste si este interpretata intr-o multitudine de croieli. Cele pentru zi apar in doua forme: 1) rochia-camasa, dreapta sau putin cambrata, cu un sir de nasturi pe mijloc si care, in functie de materialul si imprimeul ales, poate fi clasic-eleganta sau sportiv-casual, relaxata si 2) rochii largi, cu bretele late, care lasa umerii dezgoliti. Cele pentru seara sunt, in general, lungi sau midi, cu multe pliseuri, fronseuri, in stil grecesc, foarte colorate.
In privinta culorilor, se impun albul, nuantele naturale (bej, ecru, ciocolatiu, bronz, kaki, nisipiu, maro inchis), negrul in combinatie cu alb, combinatiile de inspiratie nautica (alb, bleumarin, rosu) si culorile vii, puternice (galben, portocaliu, albastru cobalt, violet, rosu, verde smarald). Totusi, trebuie sa iti aduc aminte ca, atunci cand purtam culori, conteaza mai putin ce se poarta si mai mult ce ne sta bine. De exemplu, degeaba se poarta roz pudrat, daca tie iti stau bine culorile primare
kalakkas întreabă: