| Antonia90 a întrebat:

Ce conteaza cel mai mult la un rimel : periuta sau continutul ala negru?

10 răspunsuri:
| DdDiX a răspuns:

Periuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Periuta conteaza! Pentru ca daca vrei volum, e un fel de periuta, iar daca vrei alungire, e altfel de periuta. Depinde si ce culoare vrei. Sa ai o zi frumoasa.

| ana112233 a răspuns:

Conteaza ambele.Un fel de periuta e pentru alugire, alta pentru volum, cubare etc.Dar si continutul trebuie sa fie de calitate, pentru a nu te trezi cu infectii pe la ochi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Ambele,conteaza sa fie de calitate acel rimel.
Eu am de la L*Oreal, tip telescop, cel telescopic, e mai scump, dar se merita.
Te pup!

| AlexandraAlle a răspuns:

Ar conta amandoua, dar cel mai mult periuta, deoarece unt diferite periute pentru diferite volumuri big grin

| PrecioussGirl a răspuns:

Ambele. Continutul ala negru ai grija sa nu fie uscat. Asta depinde de cat timp sta in raft.
Iar periuta are diferite forme in functie de ceea ce vrei tu: sa-ti alungeasca genele, sa-ti dea volum.
Sunt bune si cele de la avon dar nu toate.

http://www.frumusele.ro/......rivita/151

si in dreapta e imaginea aia mica pe care dai click si vezi fiecare timp de periuta si scrie pentru fiecare in parte pentru ce se foloseste.

| LivingLouder a răspuns:

Periuta conteaza mai mult

| AikkoxD a răspuns:

Nu contează periuţa cât contează conţinutul. Periuţa o poţi schimba, o înlocuieşti cu alta de la un alt rimel (spălată bine). Trebuie să-ţi iei un rimel bun, care să nu provoace infecţii şi să fie de calitate. Cum am spus, poţi lua o periuţă curată de la alt rimel (preferatul tău de exemplu) şi o foloseşti.

| Geo37 a răspuns:

Periuta happy :*

| mona a răspuns:

Ambele

Întrebări similare