| Alysée a întrebat:

Ce conteaza mai mult la un rimel, periuta sau pasta?

24 răspunsuri:
| cat212 a răspuns:

Periuta,clar big grin

| asdfghjkl24 a răspuns:

Poei ambele...deoarece pe periuta se pune pasta ca sa te dai:*

| MâţulMov a răspuns:

Pai...ambele,si periuta si pasta.

| CosminHaarp a răspuns:

Sincer din cate mi-a spus soramea periuta

| Doηηa a răspuns:

Amândouă.

| mimiwewem a răspuns:

Ambele. Fără pastă n-ai cu cu ce să te dai. Și fără periuță n-ai cum să pui pe gene.

| oanaX a răspuns:

Ambele conteaza

| AllinaDaniella a răspuns:

Buna. Ambele conteaza, insa sa zic ca putin mai mult conteaza prtiuta ( 60% ) deoarece ea trebuie sa fie maricica, sa aiba perii de buna calitate pentru a aplica pasta, petru nu lipi genele intre ele.

| trăncănici a răspuns:

Firma.Dacă e de firmă,se cheamă că e bun.Dar nu firme ca Orifl----.Avo-----,ştii la ce mă refer,caută şi tu firme ca CD,CC, D&G, etc.

| DidyDidy a răspuns:

Am2` clar tongue

| sufletista21 a răspuns:

Periuta in proportie de 60% si restul pasta.k nici o pasti din aceea care se intinde pe fata ta la primi stropi de apa nu cred ca ti'ar placehappy

| n1na a răspuns:

Ambele sunt importante dar conteaza foarte mult si cum sunt genele tale, cum si cat mascara aplici. Daca ai genele foarte mici si rare si aplici putin mascara nu obtii rezultate ca in revista chiar daca folosesti de la D§G.Eu zic sa obtezi intotdeauna pentru periuta mai groasa deoarece ofera genelor mai mult volumwinking

| AnneBre a răspuns:

Clar periuţa. Pasta nu contează atât de mult pentru că de obicei e cam la fel la toata rimelurile.

| Esperança a răspuns:

Conteza foarte mult periuta, sa nu fie din aceea care iti lipeste genele si le fac sa arate f urat, si pasta conteaza pentru ca e aiurea sa ti se scurga rimelul pe fata. Iti recomand un rimel rezistent la apa cu o periuta mai groasa.

| trăncănici a răspuns (pentru n1na):

Rimel de volum e una,iar de lungit gene e alta.Ăla se cheamă long las mascara. Dacă ai gene mici şi le mai dai şi volum,arăţi ca o paţakină.Se aplică pe gene mici long-las mascara, în etape, ca să obţii o lungime de 2-3 mm. Dacă pistonezi din prima cu rimelul ca să le lungeşti, nu faci decît să le dai volum.Indiferent de firmă,trebuie să cunoşti şi modul de întrebuinţare al produsului. Volum se dă doar genelor deja lungi, dar genelor scurte, nu le trebuie volum.

| n1na a răspuns (pentru trăncănici):

Fata nu a specificat ca are gene mici...si oricum lucrezi mai bine cu periuta groasa, chiar si pentru lungire.

| trăncănici a răspuns (pentru n1na):

Da,dar ştii care e problema? Că se usucă prea repede pasta pe periuţă şi dacă nu-l foloseşti de cîteva ori pe zi, ca să-l consumi mai repede, ajungi să-l arunci cu pasta jumate întărită în tub!

| Esperança a răspuns (pentru trăncănici):

Asa am patit eu cu un rimel, nu l-am luat de mult si acum mi se pare ca s-a intarit...deci care e cauza? periutza groasa sau... ca nu am prea inteles big grin

| n1na a răspuns (pentru Esperança):

Sincer nu am patit asa ceva.Am rimeluri care ma tin si 5 luni si nu se intaresc.Depinde acum si ce folosesti si nu ma refer numai la d§g etc, eu folosesc de la Yves Rocher, sunt super

| trăncănici a răspuns (pentru Esperança):

E prea groasă şi o dată ţinută în aer,se usucă o cantitate prea mare de pastă pe ea! O bagi la loc şi absoarbe umiditate prea multă din tub,care repetat, duce la uscarea pastei în tub. Dacă nici acum n-ai înţeles, o să-ţi desenez cînd am timp!

Nu fi ironica! Te-am intrebat deoarece nu ma prea pricep la chestiile astea si am crezut ca asta este un site unde poti intreba orice si primesti un raspuns fara sa fii luat peste picior, decat asa mai bine nu te mai deranjai sa-mi raspunzi.Pa!

| Esperança a răspuns (pentru n1na):

Nici eu nu am mai patit pana acum. si am folosit numai periute groase, deoarece cele subtiri imi lipesc genele si nu imi plac sub nici o forma! Poate o sa incerc si eu de acolo. am o crema de fata de la Yves Rocher si e f buna happy

| trăncănici a răspuns (pentru Esperança):

Nu te machiezi de prea mult timp! Se vede că încă nu cunoşti modul de folosire al cosmeticelor, de aceea ţi se pare că te-am ironizat.Cosmeticele sunt ca şi alimentele,dacă nu le respecţi modul de utilizare,se degradează,captează microbi din aer, într-un cuvînt, ajung la starea de inutilitate înainte de lichidarea termenului de garanţie.Pe lîngă faptul că pot dăuna sănătăţii! Dacă ţi se pare că e ironie ceea ce am scris eu aici, consultă o cosmeticiană profesionistă! Nu-ţi doresc să faci conjunctivită din cosmetice!

Lucrurile care mi le-ai zis aici le stiam de mult si eu.singurul lucru care nu il intelegeam a fost faptul cu uscatul rimelului daca e periuta groasa,din cauza ca eu pana acum am avut rimeluri numai cu periuta groasa si nu mi s-a intamplat asa ceva, dar cred ca asta depinde de firma de la care il cumperi. Si nu comentariu mi s-a parut ironic ci "Dacă nici acum n-ai înţeles, o să-ţi desenez cînd am timp!"

Întrebări similare