| Mirela0876 a întrebat:

Ce contează mai mult la zâmbetul unei fete:cât de albi sunt dinții sau forma lor?

7 răspunsuri:
| BrianSpilner a răspuns:

In ziua de azi nu-s prea importanti dintii, daca ai sani si fund, e suficient sa ai parte de baieti in viata ta laughing

| VreauSaFiuMilitar a răspuns:

Hei... cat de albi si curati sunt dintii, deoarece arata daca esti o persoana curata sau nu. Forma nu prea conteaza. Cu totii aproape avem dinti crescuti in toate directiile

| ziftode a răspuns:

Trecand peste comentariile cinice, care singur o sa le primesti la asa o intrebare cu, kur si boobz

eu consider ca zambetul unei fete conteaza cat de luminos e, adica cat de tare i se lumineaza toata fata cand zambeste

insa, in alta ordine de idei, exista dentisti de "zambet" care corecteaza orice problema de forma a dintilor, si poate sa ii si albeasca, foarte bine!

insa asta e o chestie care tine de chirugia plastica, adica, costa de USTURA daca nu ai bani serios!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Important sa nu fie fara dinti. Am mai vazut din astea sexi la corp si cand au deschis gura numai pauze dentare.

| Adry05 a răspuns:

Acu depinde si de baiat. Poate cat de albi ca pot sa considere ca daca nu-s foarte albi nu ai o igiena corespunzatoare. Forma nu cred c-o judeca nimeni decat daca e intr-o stare extrem de naspa.

| Ineys a răspuns:

Depinde strict de preferintele tale.
Ambele defecte se pot corecta, deci... nu e ca si cand ai pune ceva posibil vs. ceva imposibil.

| pitik200 a răspuns:

Forma lor! De albit nu isi permite toata lumea, poate fii gena de asa natura sa aiba dintii putin mai galbeni, insa nu cred ca e frumos sa ii ai strambi, iesiti in afara, sa ti afecteze si vorbitul