In ziua de azi nu-s prea importanti dintii, daca ai sani si fund, e suficient sa ai parte de baieti in viata ta
Hei... cat de albi si curati sunt dintii, deoarece arata daca esti o persoana curata sau nu. Forma nu prea conteaza. Cu totii aproape avem dinti crescuti in toate directiile
Trecand peste comentariile cinice, care singur o sa le primesti la asa o intrebare cu, kur si boobz
eu consider ca zambetul unei fete conteaza cat de luminos e, adica cat de tare i se lumineaza toata fata cand zambeste
insa, in alta ordine de idei, exista dentisti de "zambet" care corecteaza orice problema de forma a dintilor, si poate sa ii si albeasca, foarte bine!
insa asta e o chestie care tine de chirugia plastica, adica, costa de USTURA daca nu ai bani serios!
Acu depinde si de baiat. Poate cat de albi ca pot sa considere ca daca nu-s foarte albi nu ai o igiena corespunzatoare. Forma nu cred c-o judeca nimeni decat daca e intr-o stare extrem de naspa.
Depinde strict de preferintele tale.
Ambele defecte se pot corecta, deci... nu e ca si cand ai pune ceva posibil vs. ceva imposibil.
Forma lor! De albit nu isi permite toata lumea, poate fii gena de asa natura sa aiba dintii putin mai galbeni, insa nu cred ca e frumos sa ii ai strambi, iesiti in afara, sa ti afecteze si vorbitul
DaciaRomania întreabă: