| puffika a întrebat:

Ce cosmetice folositi? Sunt si eu curioasa...

6 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus! Mă demachiez cu ulei de măsline, folosesc o cremă pentru piele sensibilă de la Ivatherme, fondul de ten La Roche Posay, apă termală de la Avene după ce mă machiez, apă minerală seara după demachiere. Farduri cît mai naturale.
O seară cu zâmbet să ai!

| Ramonaaaa a răspuns:

Fond de ten de la Maybelline New Affinittone.
Rimel de la Oriflame.
Perle de la Avon laughing.
Gloss`uri de la Avon, Oriflame, Lady's.

| anutza a răspuns:

Eu sunt reprezentant si leader Oriflame folosesc cosmetice Oriflame, sunt foarte bune recomand

| AndrogynBeauty a răspuns:

Ei, asta da întrebare... hai să vedem ce cosmetice folosesc (nu mereu şi nu toate în acelaşi timp). Pentru un machiaj complex, de seară sau sesiune foto utilizez:
- Avene Eau Thermale după un scrub gentil aplicat pe toată faţa, apoi
- cremă de faţă cu aloe vera
- bază machiaj (HEMA)
- fond de ten Kryolan DermaColor "Camouflage Creme", combin două nuanţe diferite pentru a obţine un efect maxim
- pudră fixatoare de la Kryolan DermaColor
- pudră bronzantă de la Deborah - Bronze Attraction
- fard de ochi: un maro închis de la Kiko, verde şi albastru tari de la Urban Decay - gama Graffiti, diverse alte farduri Bourjois (gama "Suivez mon regard"), un fard portocaliu Kryolan.
- tuş de ochi Aqua Liner de la MakeUpForEver (excelent!)
- rimel Dior (DiorShow)
- rujuri Chanel, gama AquaLumiere - foarte bune! dar şi un Kiko de un roşu vibrant
Atunci când machiajul poate fi mai simplu, folosesc ca fond de ten batoanele Panstick de la Max Factor (tot aşa, combin două nuanţe), şi renunţ la pudra fixatoare aplicând direct pudra bronzantă. Iar pe buze pot folosi mai degrabă un gloss transparent (chiar dacă e cam out-of-fashion) de la Kiko, cu efect de mărire. Totuşi, partea cea mai importantă a machiajului constă în demachierea făcută cu o seară înainte...

| PetreConstanta a răspuns:

Nimic

| ioana_3915 a răspuns:

Fond de ten de la avon
Rimel de la avon
Glossuri de la avon si daca ma gandesc bine toate cosmeticele pe care le folosesc sunt de la avon happy

Întrebări similare