Aedah, Ecstasybliss, hika, psicodelic, epicerin, Seph, Scarlett, Breezy, wilmax13, paramore, Hollywood, Illustrate, Sharmose, Kisathecutie, LuckZombie, istrawberrykiwi, ClearWing, e3e, si mai stiu multi dar nu imi aduc aminte... daca vrei sa imi dai add Andreea115; DD. Funda?
Ok deecii intrebarea asta am postat-o acum muult timp si clar ca raspunsurile nu-mi mai sunt de folos daar.
1.intrebarea mea a fost daca cunoasteti creatori de pe IMVU nu am intrebat daca provoaca dependenta
2.Intru foarte rar iar in ultimul timp mai deloc deci nimeni nu ma poate numi dependenta+nu provoaca dependenta pentru toti daca stii sa pui o limita deci nu ma mai inebuniti cu "provoaca dependenta"
3.Considerati voi ca mesajele ca "provoaca dependenta" ii vor face pe "dependenti" sa lase IMVU? Cine e dependent dependent ramane iar comentariile altora sunt foarte sigura ca nu sunt bagate in seama de cine ar trebui.
1. Stiu cativa creatori dar eu nu mai joc IMVU.
2.Eu nu intru deloc pe IMVU, deoarece nu mai exista pe PC-ul meu din fericire.Si da, nu pari a fi dependenta.Eu in vacanta stateam toata ziua pe IMVU.Recunosc, eu am fost dependenta, dar m-am oprit la timp.
3.Eu m-am lasat de IMVU deoarece m-au certat parintii si mi-am dat seama ca e un joc oribil.Si stiu ca nimeni nu ia in seama ce spunem noi, cei care nu joaca IMVU si care avem parerile noastre.
Aedah, Ecstasybliss, hika, psicodelic, epicerin, Seph, Scarlett, Breezy, wilmax13, paramore, Hollywood, Illustrate, Sharmose, Kisathecutie, LuckZombie, Zei, Emolicious, Brain, e3e,,,Hkci,Atata stiu FUNDA?
cristy67 întreabă:
AndreeaThaBwaa întreabă: