anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce credeti despre fetele cu breton, vi se pare ca au aspect de...prostute?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Bretonul, in general avantajeaza fetele cu frunte lata si fata ovala.Nu e regula, si eu am avut breton intr-o perioada, cand se purta si nu am fruntea foarte lata. E adevarat ca bretonul nu se incadreaza perfect pe fata oricarei fete dar in general imi plac fetele cu bretonwinking. Nu vad ce legatura ar avea asta cu numarul neuronilor unei fete.

15 răspunsuri:
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Daca bretonul a ajuns unitate de masura pentru inteligenta... mi-e mila de cei care gandesc astfel despre femeile cu breton! Poate, tocmai, sub breton ele ascund o frunte lata, care denota inteligenta!
Eu cred ca bretonul aranjaza chipul unei femei, tuns in diagonala, sau drept pe rotund, sau cu colturi mai lungi, oricum ar fi, el infrumuseteaza femeia, bine, nu tuturor le sta bine cu breton, sau nu au ales bretonul care sa li se potriveasca, insa, nu are nicio legatura bretonul cu inteligenta!
Din contra, bretonul trebuie tot timpul aranjat, asa ca, femeile care poarta breton cu atat mai mult dau dovada de inteligenta si imaginatie!

| psiholoaga a răspuns:

Depinde de breton... Lung si intr-o parte imi place, patrat si pe toata fruntea, asa si-asa, scurt si pe frunte, in niciun caz.

| Sara2 a răspuns:

Lol in nici un caz... din contra daca esti frumoasa si stii cum sa il aranjezi te face chic...va mai amintiti cand elena basescu, julia, diana dumitrescu si mai sunt si altele aveau breton? le statea super...

| Sara2 a răspuns:

E adorabil bretonul lung pana la sprancenesi tunsorile geometrice cu parul drept

| borsec a răspuns:

Mie imi plac femeile cu breton sunt chiar misto.

| Dl.Inginer a răspuns:

Astea sunt aberatii, prejudecati! O fata cu breton poate si considerata foarte sexy si inteligenta in acelasi timp.

| mikiscence a răspuns:

Bretonul se aseaza foarte bine fetelor cu fruntea lata sau lunga... daca bretonul este foarte scurt si dat si cu gel (spuma) cum am mai vazut eu ...sigur au aspect de prostute...

| jani a răspuns:

Nu... oamenii nu trebuie...catalogati dupa o anume tunsoare...breton sau imbracaminte... oameni santem toti...

| mary_9593 a răspuns:

Nu la toata lumea ii sta bine cu breton. mi se pare ca unele au aspect de copilute happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nnnnnnnnnnnnnnnnuuuuuuuuuuuuuuuu
ele par mai inteligente asa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde de fiecare acum daca este o persoana care chiar este prostuta si se vede pe fata ei acest lucru atunci clar nu are ce cauta bretonul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca fetele cu breton sunt cele mai frumoase

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Despre breton cred ca le stau fetelor cu fruntea lata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bretonul n este un factor ce arata capacitatea mentala a unei persoane

| Dociu_Daniella_1997 a răspuns:

Nuuu, nu sunt de acord in nici un caz))Eu am breton dar as vrea sa fac niste schimbari in aceasta si sa nu mai port, alte fete poarta breton nu din cauza ca le sta ca au fruntea lata, ci din cauza acneei((