| MaraMărr a întrebat:

Ce credeti despre manichiura french?

Răspuns Câştigător
| Valisha18 a răspuns:

Emana eleganta. Este si de toata ziua, dar de preferabil se poarta la o ocazie, cum ar fi nunta, petrecere...este feminina si la moda mereu. O poti face cu mai multe culori, nu numai alb, si poti adauga si pietricele sclipicioase, cred ca stii cum arata. Se poarta mai ales pe unghiile de forma patrata si foarte lungi. Trebuie sa recunosc, nu-mi iese perfect deoarece iti trebuie experienta pentru aceasta manichiura. Dar si daca este greu de facut, e frumoasa. Discreta, feminina, simpla, dar seducatoare. Asta e impresia care mi-o lasa.

11 răspunsuri:
| AnnyXoxo a răspuns:

E frumoasa! E mereu la moda si o vezi la foarte multe doamne/domnisoare.batting eyelashes

Mie soramanea mereu mi-o face.\:d/

| VogueAdicction a răspuns:

E foarte french xD.
E super faina, dintre toate, mie imi place cel mai mult asta happy
Pentru ca esti eleganta atunci cand o porti, si nu e de pitzi.

| Timee೩ a răspuns:

O ador.Dar tu?

| Mihaa12 a răspuns:

Ooo Ador love struck! Eu la anul am banchet de sfarsit de a 8-a si ma gandesc sa imi cumpar o rochie ros love struck si pe degetul inelar sa imi fac french roz, restul alb cu ceva medele love struck! [ Unghi false ] Manechiura asta nu se demozeaza never love struck! Poti sa iti faci multe feluri de french : cu sclipici, cu lac normal, doar pietriceleee love struck! E chiar super love struck! Daca te gandesti sa iti faci, sfatul meu : DA

| MyKandreea98 a răspuns:

Mie imi lace foarte mult:X o iubesc pot sa spun.numai manichiura french imi fac la manichiura sau acasa.ca prietena

| Alyra a răspuns:

Este o manichiură clasică, dar nu se va demoda niciodată. E cea mai tare! :x
http://www.google.ro/......tp?/imgres

| blonda2012 a răspuns:

Mie una imi place la nebunie depinde sh de forma unghiilove struck funda

| Jasminee a răspuns:

Mie imi place foarte mult. desi nu pot sa mi-a fac. iti arata unghiile mai femininelaughingwinking

| ZuzaTA a răspuns:

Hey:X Mi se pare ca este o manichiura simpla dar f frumoasa happy Se pottriveste la orice. cum ar fi :la ocazii speciale, de zi cu zi. etc.happy Este mereu la modabatting eyelashes

| Amellie a răspuns:

Mi se pare super ok.Plus ca e o poti face acasa fara sa cheltui bani la un salon.Se potriveste la orice eveniment si nu e prea sofisticata pentru viata de zi cu zi.E simpla, discreta si de foarte mare efectlove struck

| 123321998896768 a răspuns:

Buna! manichiura frantuzeasca mi se pare cea mai eleganta si sofisticata manichiura,imi place f. mult dar poate sa fie si mai creativa adica poti lipi niste diamante,un abtibild sub, poti sa faci frenchiul in diferite culori (albastru, verde)o recomand oricuiwinking. pa-pa.

Întrebări similare