| Tweety_1551 a întrebat:

Ce credeti, este bine sa folosim fond de ten?

Răspuns Câştigător
| zuzuke94 a răspuns:

Depinde de calitatea lui, poate sa dauneze pielii sau din contra daca e de o caltate superioara. fondul de ten se foloseste daca ai semne pe fata, ai multi pistri, sau esti mai inaintata in varsta si vrei sa ascunzi anumite imperfectiuni. am intalniti foarte multi baieti carora nu le plac fetele cu fond te ten. stii vorba aia "e frumoasa acum, dar dimineata de sperii de ea fara fond de ten si machiaj" eu una n-am folosit niciodata fondul de ten si multi apreciaza asta, bine adevarul e ca am si un ten frumos si nu am avut nevoie, dar si tu si altele daca nu aveti nevoie de el eu zic sa nu-l folositi happy sper ca te-am convins happy funda?

ai grija de tine :*

4 răspunsuri:
| cryna a răspuns:

Nustraight face nu este bine deloc mai ales daca folosim in fiecare zi. fondul de ten iti imbatraneste pielea.in plus unor persoane le ies cosuri de la fond.

| rockerita39 a răspuns:

Nu pentru ca acopera porii pielii si nu o lase sa respire, deci iti vor iesi mai multe cosuri
daca ai probleme cu cosurile si vrei sa le acoperi iti recomand un corector care si usuca cosurile in acelasi timp ce le si ascunde...eu asta folosescwinking
Succes!happy

| AngelCrystals a răspuns:

Depinde,daca ai tenul cu costi il poti folosi cand iesi in oras (adica nu foarte des), dar daca nu ai asftel de probleme nu e nevoie.