| creatza96 a întrebat:

Ce credeti... mai frumoasa este o fata cu parul cret sau cu parul drepthappy funda

8 răspunsuri:
| Ariannna a răspuns:

Sunt de părere că nu contează neapărat cum are părul ci mai mult caracterul ei.Fiecare fată are ceva special/diferit! happy

| ONUTZZA1998 a răspuns:

Cred ca fiecare fata, fie cu parul drept sau cret, este frumoasa in felul eihappyNu pe toata lumea avantajeaza parul drept sau cel cret!big grinFiecare este frumoasa in felul ei de a fi...Nu parul te face frumoasa ci personalitatea!:*

| Wolfszeitt a răspuns:

Depinde de forma feţei. Unei fete cu faţa mare nu i-ar sta bine cu părul drept dacă nu e des, dacă nu are volum. De asemenea, pe o fată cu faţa mică nu ar avantaja-o parul extrem de voluminos.
Eu prefer onduleurile simple, naturale, wavy. Mi se pare potrivite în orice caz.

| Kryss13 a răspuns:

Depinde de forma fetei.

| Klews a răspuns:

Pai, miw imi plac fetele cu parul drept. Dar asta inseamna sa aiba proportiile fetei si a capului necesare.De exemplu: eu am fata in forma de inima si imi sta bine cu parul drept. La fel si acea fata din poza ta de profil: dar ii sta bine cu bucle. Nu-mi plac deloc fetele cu parul frizat( foarte cret). Daca tu esti aia din profil, lasa-ti parul asa. Succes in a alege! Daca mai ai nevoie de ceva, da-mi mesaj.

| Neamtu_Lavinia_1997 a răspuns:

Eu am parul cret deci imi place parul cret.dar cred ca fiecarei fata ii corespund anumite forme ale parului. unelor le sta bine cu parul cret altelor cu parul drept

| MadalinaCostea a răspuns:

Mie sincer imi plac cele cu parul cret. Dar in ziua de azi nu mai este o problema. Cele cu parul cret si-l pot indrepta, iar cele cu parul drept si-l pot ondula.Plus ca stiu fete carora nu le sta prea bine cu parul drept pentru ca au fata mica, si pentru mine buclele alea crete au un aer mai tineresc.

| EverybodyLies1 a răspuns:

Asta depinde de gustul fiecaruia. Eu personal nu o caracterizez frumoasa dupa coafura happy. Fiecare fata este frumoasa in felul ei, apropo frizura depinde si de forma fetzei, stilul persoanei etc happy

Întrebări similare