Se poarta pe durata lunii martie...ca de e simbolul primaverii nu? Mai ales ca pe 8 e si ziua femeii!
Hmm poti sa-l porti toata luna sau doar de 1 cum vrei tu si nu trebuie sa-l porti neaparat la piept
De fapt nu se poarta toata lumea.ar rade lumea si cu curu cand te vede in 20 cu martisoru la piept.
superdorex nu are dreptate
Eu il port din 1 pana in 8(inclusiv).Nu trebuie sa fie ceva copilaresc si nici demodat. poti purta o simpla brosa cu o ata alb-rosu agatata.
Si ce e la " moda " acum?
Sa fii prost asa ca el...asta e mai nou la moda
Ne mai bagam si noi aiurea ca sa facem lucruri multiple. Ha ha.
Demodat?
Uite. Exact d-aia sunt romanii prosti!
Asa o sa se piarda toata traditiile ! Ce lume...
Auzi tu. Daca si martisorul e demodat. Ce sa mai zici?!
Oare sa porti chiloti nu e demodat ?!?
Ce stii tu?el nu poarta chiloti!is demodati de 1 secol!
Cred că la ea şi să mănânce mâncare gătită e demodat!
moare de foame.dar macar sa nu faca ceva care nu mia e la moda...hmmm,,,pun pariu ca daca nu l-as fi bagat la ignor ne-ar fi injurat de numadar avem norocCIUDA, CIUDAmamaliga cruda))
Mă miram eu de ce nu răspunde ))!
))))normalar trebui sa ii dau drumulsa se simta in largul lui
))! E fată. din moment ce zice că nu poartă mărţişor că e demodat... :p!
Da stiu...acum mi-am dat seamaai dreptate
)) am făcut aici chat !
Toata luna Martie sau daca vrei sunt niste bratele de pus la mana pe alb-rosu si pui de aia in loc de martisor (daca tie rusine).
Mărțișoarele se pot purta toată luna martie, dar nu e neapărată nevoie. Poți să îl porți pe 1, iar apoi încă o săptămână, nu e nevoie chiar toată luna. Fundă?
O primavara frumoasa tuturor...Vad ca sunt intrebari de anul trecut.Martisorul se poarta in piept de la 1 Martie pana in 8 Martie.Normal ca il poti purta toata luna martie daca vrei, este simbolul primaverii...