| Beatrice_5910 a întrebat:

Ce credeti pentru banchetul de sf de liceu...rochia cumparata sau facuta la croitor/designer?

Răspuns Câştigător
| flowersforthehead a răspuns:

Eu de exemplu daca gasesc o rochie care mi place vorbesc cu cineva si il rog sa mi o faca exact asa cum e, pe marimea mea happy Cred ca ar iesi mai fain asa. parerea mea

10 răspunsuri:
| coolgirl_1217 a răspuns:

Ce iti place tie...parerea mea ar fi de cumparat

| LoVeIsLiFe a răspuns:

Cele mai rezistente si cele mai frumoase rochii vor fii cele facute de croitor!

| ily_8577 a răspuns:

Cumparati-o,mai putine dureri de cap ai sa ai

| push2gl a răspuns:

Mai sigur la croitor, folosesti si niste materiale de calitate si o sa o ai mai mult timp

| LigiMe99 a răspuns:

Hmmm... Daca gasesti ce-ti doresti, cumparata, dar dupa mine e mai usor sa fie facuta la croitorwinking Petrecere frumoasa! big grin

| iStol3uRiPhone5 a răspuns:

Facuta de croitor/designer, clar! Daca ai vrea ceva pe stilul tau si sa-ti si placa trebuie sa ti-o imaginezi tu... cu toate detaliile. - ceea ce poate fi facut la croitorie, exact cum vrei tuuwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Varianta cu croitoria este o alegere care eu as imbratisao doar daca rochia dorita de mine costa peste 10 milioane vechi si nu mi'as permite sa dau atata pe ceva gata facut si doar pentru o seara. Dar nu stiu, mie imi place sa cumpar din magazin, sa gasesc ceva printre sutele de produse care sa fie facut pentru mine, sa ma atasez de el happy.
Parerea mea, trairea mea.

| myru_6393 a răspuns:

Daca gasesti in magazine ceva care iti place si iti vine bine cumparata dar daca nu gasesti cel mai sigur e sa mergi la croitor asa esti sigura ca nu o sa ai surpriza sa mai fie imbrakta si alta fata ca tine

| LaviiLavinia a răspuns:

Depinde cum vrei happy daca ai un model fain in minte fa-ti rochia la croitor.si rochia ar fi faina luunga.eu la banket de sf de liceu o sa imi iau o rochie lunga in stil egiptean, si machiaj gen cleopatra.deci pe scurt tinuta mea o sa fie in stil egiptean.happy acum depinde de tine ce gusturi ai big grin