Ai aceeasi problema cum a avut sora mea ea folosea masti naturale si chiar functioneaza 1. masca cu apa si sare...usuca tenul si impiedica aparitia cosurilor, amesteca apa cu sare apoi spala-te cu ea pe fata si las-o sa se usuce asa apoi clateste bine
2. albus de ou...crema asta am folosit-o si eu si iti face tenul extrem de luminos si fara pic de pata daca o folosesti odata la 2 zile timp de o sapltamana, 2... ia un albus de ou, bate-l pana devine spum apoi amesteca cu o lingrita de miere pune pe fata, asteapta sa se usuce si apoi clateste bine e geniala
3. zat de cafea cu uli de masline. ia zatul ramas din presoul de cafea dupa ce ai facut cafea apoi amesteca cu 2 lingurite de ulei de masline pune pe toata fata si freaca bine..masca asta iti curata tenul si in special punctele negre e intr-adevar buna
sper ca te-am putut ajuta
Eu folosesc Clear Skin de la Avon. Este într-un amabalaj negru. Nu este foarte scumpă, dar este chiar bună. Este o mască neagră care o aplici unde ai cele mai multe coșuri. Dacă ai mai peste tot, o aplici pe toată faţa. Apoi aștepţi câteva minute, 15-20 să se usuce pe faţa ta, își va schimba culoarea într-un alb. În fine, ce rost are să îţi explic cum este folosită când tu ai nevoie de mai multe variante?! Dacă nu merge cu Clear Skin, mergi la un dermatolog sau spală-te cu apă și săpun de la DOVE. Este foarte eficient, mi-e indiferent dacă îmi apar coșuri pentru că știu că după 3-4 zile nu mai am nimic pe faţă folosind toate astea