| Alexandrapuffi a întrebat:

Ce crema pentru cosuri imi recomandati? Nu am multe si imi apar destul de rar, dar când apar sunt supărătoare.

Răspuns Câştigător
| xgeanina a răspuns:

Retin-A, este foarte bun, nu iti recomand zynerit pentru ca iti usuca pielea si dupa ce te dai cu el au tendinta sa reapara. spalate cu un gel de curatare bun, de la farmacie (intreaba farmacista) pentru a evita aparitia cosurilor si ca sa iti curete tenul de impuritati. Retin-A iti usuca cosul si asa se vindeca repede, sa iti dai numai pe cosuri

6 răspunsuri:
| einenebun23 a răspuns:

Cutaden. E foarte eficienta le usuca sa te dai in fiecare seara cu el si iti vor trece.

| eli22 a răspuns:

Eu iti recomand sa te speli cu un sapun special pentru cosuri cu sulf sau cu borax. Se gasesc in farmacii si sunt foarte bunehappy
Iar ca si crema Garnier Pure Active e destul de bunawinking

| Theo12445 a răspuns:

Bună. Mă ''confrunt'' cu o problemă asemănătoare. Eu în schimb folosesc un demachiant BioTen seara şi dimineaţa. Chiar dacă eşti machiată sau nu, îţi ia praful de pe faţă şi aşa coşurile nu se mai infectează. Mai folosesc şi un săpun BIO seara care usucă coşurile. Îţi recomand produsele bio, sunt cele mai bune! Oh, şi după ce te speli cu săpunul, clăteşte-te şi lasă apa să ţi se usuce în ten. Este un sfat învăţat de la bunica mea. Îţi hidratează tenul. Sper că te-am ajutat!

| Lisa01 a răspuns:

Zyneritul e o solutie pentru cosuri insa e foarte eficienta. Incearca cu ea pentru ca nu are cum sa nu iti fie pe plac.Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Iti recomand cu caldura, CREMA ANTIACNEICA pe baza de argila activa si propolis.
Personal, am fost foarte multumita de rezultate.
Este 100% produs natural, fara parabeni.
O gasesti in farmaciile naturiste, nu m-a costat mai mult de 7, 50 RON.
Te pup!