anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

_____ Ce creme pentru albire a fetei qnoashtetzi? _____multumesc. pupici

Răspuns Câştigător
| miriam a răspuns:

Daca intri pe site-ul "splash corporation" gasesti o gama de produse pentru albire a fetei compusa din crema, sapun, precum si o solutie pa baza de acid "tretinoin hidracuinone". Aceasta gama se poate gasi si pe Ebay(de unde am cumparat si eu)si se livreaza la domiciliu.Produsele sunt din Filipine si nu se gasesc in comert, sunt foarte eficiente, ti le recomand din proprie experienta.

6 răspunsuri:
eileen
| eileen a răspuns:

Sunt niste creme la plafar, matusa mea le foloseste, dar sincer nu stiu denumirea, poti sa intrebihappy

regis
| regis a răspuns:

Crema Spor. Se pune intr-o galeata de lavabil putina apa si se da pe fata. Dupa uscare pana si pata de cafea a disparut happy

| sigmanet a răspuns:

Nu stiu, dar il pot intreba pe Michael Jackson.
Stiu ca el este expert in asa ceva. Atentie insa, ca s-ar putea ca dupa 10 ani sa-ti cada nasul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chiar nu te-nteleg...toate fetele, femeile vor sa arate cat mai bronzate, iar tu vrei sa devii mai alba? Ai vreo problemea... pistrui, pete? exista creme cu bismut, dar nu face greseala sa-ti dai pe fata cu vreo crema fara avizul medicului dermatolog! Cum nu mai avem protectie 100% fata de razele solare, trebuie sa consulti un medic daca ai tenul cu pistrui sau pete!

| maharajah a răspuns:

Ti-as sugera sa folosesti o crema pe baza de extract de aloe.pa

| colourshow a răspuns:

Skincode Essentials e foarte bun pentru petele d p fata... dar nu functioneaza si pentru pistrui dn pacate:-