| madutsa a întrebat:

Ce creme recomandati voi pentru ten?thinking Am o prietena si foloseste ceva de la nivea .si ii face foarte bine.in schimb am altele care evita nivea:-s. stiu ca depinde si de tipul tenului, dar pls, help! mersi :*

8 răspunsuri:
| MissCamelia a răspuns:

Depinde ce tip de ten ai tu, daca esti micuta si ai ten gras sau mixt nu ai nevoie decat iarna de crema, ti-as recomanda cremele alverde, gasesti pentru orice tip de ten, sunt organice, nu contin decat elemente naturale, costa in jur de 10 ron, le gasesti la drogherie markt, pentru mai multe informatii despre cosmetice si frumusete, intra pe blogul meu, gasesti adresa la profilul meu de pe TPU. xoxo

| Hmmmm a răspuns:

Mie personal nu imi place nici un fel de crema sau sampon de la nivea.ador doar balsamurile de buze care chiar isi fac efectul.eu am un ten cu impuritati si de aceea folosesc crema hidratanta pentru tenul acneic de la garnier.numele cremei este garnier pure a.imi place f mult crema si isi face si efectu.

| adika a răspuns:

Eu iti recomand crema Favisan de la Plafar e cea cu multivitamine, e fff buna si proaspata! Costa aprox 10 ron dar e extraordinara....pe baza de plante!
si uite si aici alte cateva sfaturi extra ieftine si parerile fetelor care au folosit asa ceva:
http://www.exposhop.ro/....../index.cgi

| Dianna a răspuns:

Mie personal imi e buna nivea. cel mai mult o folosesc atunci cand ma dau cu fond de ten ca baza de machiaj.
eu as vrea sa stiu ce e bun pentru a face pielea mai mata.ca am unele pete pe fata si nu mi trec...si apar tocmai cand iti e lumea mai dragalaughing!

| albastrel a răspuns:

Hmmm... eu una nu folosesc nici o crema pentru ten! si nici fond de ten! nu vad rostul.nu am nici un fel de impuritati si de aceeawinking. inainte mai ma dateam si eu cu nivea din cand in cand dar am renuntat si la ea desi este foarte buna!

| lolfashion a răspuns:

Poi incearca si tu Nivea apoi incera si alte produse si comparale

| pysysexyshyrea a răspuns:

Depinde de tipul de ten in primul rand trebuie sa stii ce tip de ten ai nu-iti pot recomanda nimic afla ce tip de ten ai si...in farmacii casesty ce crema iti trebuie pentru tenul tau!

| FizZydOnut a răspuns:

De ce ai nevoie de o crema pentru ten? Pentru ce? Daca ai un ten normal, de ce sa iti dai cu crema? Mie imi place sa ma machiez si ma machiez in fiecare zi folosesc crema protectoare dupa ce ma demachiez.Nivea nu e buna, eu folosesc Sephora si Yves Rocher...mai am si de la L'orealwinking Si Avon e cea mai proasta firma!