| Muflă a întrebat:

Ce crezi despre părul în culori "nenaturale"? Gen albastru, roz, verde etc. Nu mă refer la câteva şuviţe, mă refer la TOT părul.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer,mie nu imi pasa ce cred ceilalti,daca vrei sa-ti faci tot parul verde, atunci fa-o!
Pentru mine nu conteaza ce culoare ai parul, conteaza ce ai dincolo de el.

13 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Parerea mea este ca e aiurea raustraight face.

| Muflă explică:

@ViseColorate: Îmi fac şuviţe în culori d-astea de vreo doi ani şi am comandat deja vopsea să mă fac în tot capul la vară, deci nu mai e nimic de hotărât oh go on Ideea e că eram curioasă să aflu ce se crede în România despre asta şi mai ales motivele pentru care unii nu sunt de-acord cu ele... I mean, multora li se pare că ţipă după atenţie etc. şi e destul de greu să le explic oamenilor că NU mă fac aşa de şmecheră laughing It's pretty hard for them to think outside the box.

| Muflă explică:

@Shery: Drăguţă culoare... da-i al dracul de greu de întreţinut

| Paulla a răspuns:

Mie mi se pare okay. Una din prietenele mele are parul roz inchis cu suvite brunete. Prietenul meu are parul albastru, un albastru inchis aproape de negru. Eu ma multumesc cu suvite...cat despre culori, le schimb cum ma apuca.

| Shery a răspuns:

@Mufla: parca era o melodie, ceva cu tot ce-i mai frumos repede trece laughing (nu stiu de ce mi-a trecut acum prin minte...

| Șâret a răspuns:

Mișto.Depinde de gen. Dacă te afectează ce zic ceilalți, nu suporți presiunea.Dar dacă ești de felul tău neconformist, totul e ok.

| ViseColorate_6532 a răspuns:

Buna:*. Mie mi se pare supersmug. Eu am avut o suvita mov love struck si o prietena de`a mea si-a facut tot bretonul mov laughing alta varfurile albastre smug. Deci eu zic ca e marfa :d. Sper sa te hotarasti:*.

| SiLvEr1337 a răspuns:

Eu zic ca ar arata destul de binewinking

| arrmaghedon a răspuns:

Stii cum e cu gustul omului...

| StarMagda a răspuns:

Mie imi plac culorile astea.Mai ales rosul.Eu cam din ianuarie am sufite rosii.La inceput am avut mai putine pentru ca imi era frica de profesori dar nu mi-au spus nimic, chiar am primit de la unii complimente.Si acum am mai multe.Si cred ca daca nu as avea doar 14 ani fara 5 luni mi-as face tot capul.Imi plac oameni mai nonconformisti.Adica blonda cu sufite rosi sau roz sau albestru inchis.Sau ca mine bruneta cu sufite rosii.Mi se pare interesant si imi place sa fiu in centrul atentiei.

| Stefaan a răspuns:

Cocalari...blond saten sau brunet mai merge dar roz:O

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îmi place happy. Eu nu înțeleg, așa cum roșul e o culoare, albastru ce are laughing? Nu sunt la fel? Doar că na, astea sunt clasice din cauza pigmentului, doar cu astea ne nastem: roșcat, șaten, brunet, blond. Unele persoane se vopsesc deoarece sunt nemulțumite că nu s-au născut cu o anumită culoare/nuanță și vor să o schimbe. Nimeni nu cred eu că se naște cu părul verde, deci na pare "nenatural" și fals (cică). Alții o fac, cum s-ar zice, de teribilism. Eu aș face-o fiindcă m-am plictisit de roșcat și blond straight face fiind brunetă. Nu ca să mă bag în seamă ci ca să fiu mulțumită de mine.
Mie îmi plac, la vară o să mă fac și eu, că până atunci mă vor dispera profesorii și colegii că "ce mi-am facut in cap".