Depinde de culoarea tenului. Daca e mai inchis brunet sau saten, daca e deschis se poate si blond.
Eu am ochii verzi si de la mama natura eram saten deschis, acum ma vopsesc un blond cenusiu si sunt multumita de cum arat
Bruneta, k si eu am ochii verzi si tot bruneta m-am facut
majoritatea mi-au spus ca imi sta bine.incearca si u
Eu am ochii verzi si pot sa spun ca am incercat toate culorile mai putin blond. daca e blond + ten deschis_ochii de culoare deschisa nu mai accentuezi nimic.
incearca saten inchis, ciocolatiu chiar si roscat. e foarte frumos.prin culorile astea evidentiezi foarte frumos culoarea ochilor!
Toata lumea spune brunet.stiti cat de greu iese brunetul din par? foarfeca e solutia.am incercat si eu pe pielea mea) am zis ca nu ma mai fac bruneta niciodata
Negru... da bine in contrast cu niste ochi verzi :X .si buze roz...sau rosii...
bafta:*
Incearca un saten ciocolatiu
daca te faci bruneta si ai tenul deschis risti sa arati ca o "moarta"
aveam eu una in cartier asa si o strigau prietenii "Morticia"
Depinde si de ten.eu am ochii verzi si am incercat toate culorile posibile:-). bruneta, chiar daca imi scotea culoarea ochilor in evidenta ma maturiza.roscatul ma prindea bine intr-un timp dar mi se pare destul de pretentios(cand se ducea din intensitatea culorii aratam ca o tiganca-nu ca as avea ceva impotriva lor). cel mai mult mi-a placut cum imi statea cu caramel sau hony(de la l'oreal)...
Saten :X [o nuanta mai deschisa asa ]. In nici un caz brunet, mai ales ca ai spus ca ai tenul deschis.Satenul iti va pune in evidenta ochii
Un roscat foarte frumos. Este demonstrat ca roscatelor le sta bine cu ochii versi si invers... Dar bineinteles nu un roscat d-ala de-ti ia foc parul...
Gabriel_Cioby_1996 întreabă:
addelyna2014 întreabă:
Cookie21 întreabă: