Si eu tot caprui ii am, si cred ca cel mai tare e sa ai ochii violet. cineva mi-a spus ca sunt foarte rari, poate unu la un milion. :X
Si eu tot caprui inchis si tot ochii verzi imi plac si cei albastri. O fi ironia sortii, cu totii ne dorim si ne place ceea ce nu avem.
Ma topesc ca sa zic asa dupa ochii verzi si albastrii... eu am ochii verzi, imi plac si caprui
Salut! Eu ai am Caprui spre verde deschis. imi plac cei ca acestia : http://lh5.ggpht.com/......ics-21.jpg adica spre exotism :P. araboaice:P
Sti cum e, nu conteaza culoarea ochilor, ci felul in care ei te privesc.
mi imi plac si ochii albastrii, si negri, vezi, caprui inchis si deschis.
oricare.
Eu ii am verzi si imi plac dar imi mai plac si ochii de nuante albastre si verzi-caprui si NEGRI!
Eu am ochii caprui si uneori dimineata ii am aproape verzi. Mie personal imi plac ochii verzi, dar si caprui.
Imi plad ochii mei cameleonici, dar in majoritatea timpului sunt fie rosii, fie portocalii.
Sunt deosebiti si ciudati, pentru ca mereu isi schimba culoarea, de aia mi place.
Eu am ochii albasthty si imi plac mult.crd ca e sngurul lucru care-mi place la mne...imi mai plac si ochii verzi:X
Buna!
Eu am ochii un albastru inchis cu putin verde in interior.Imi plac foarte mult ochii mei si cei albastrii.
Cei de-un albastru mai inchis, dar nici prea exagerat. Apropo, eu ii am negrii.
Pai.eu sunt bruneta cu ochii verzi verzi . prietenul meu are ochii albastri :X:X:X
Ai mei imi plac cel mai mult caprui-verzi (schimbat-ori)...de la un galben verzui ajung la un caprui inchis. orice culoare am avea e bine sa stim cu sa o punem in valoare.
Eu am ochii caprui si imi plac ochii cu culoarea aceasta. Vorba aceea:ochii caprui fura inima oricui:*
Si mie imi plac ochi verzi; x normal pentru ca prietenul meu are ochi verzi; x
Eu am ochii verzi spre(sau invers) caprui, se tot schimba. La o fata i-as vrea ceva mai deosebiti, sa ma atraga. Ori albastrii, ori verzi.
AnimeAnnDRa întreabă:
Aurelia_6050 întreabă:
TurcoaicaTa întreabă:
anonim_4396 întreabă: