| єlмσιѕмувσуfяιєηd a întrebat:

Ce Culoare De Ochi Va Place Cel Mai Mult? love struck Eu Am Ochi Caprui Inchis happy Dar Imi Plac Ochii Verzi love struck

27 răspunsuri:
| ღβ3b3LuSa a răspuns:

Imi plac ochii verzi sau albastri:X:X:X

| IePuRaSh●De●CiOcOlAtA a răspuns:

Eu am ochii verzi. Dar imi plac ochii capruihappy.

| Cristea a răspuns:

Si eu tot caprui ii am, si cred ca cel mai tare e sa ai ochii violet. cineva mi-a spus ca sunt foarte rari, poate unu la un milion. :X

| Nicoleta a răspuns:

Mie imi plac ochii caprui si negri

| ZxPoox a răspuns:

Mie imi plac ochii de un albastru inchis, dar nu foarte happy Funda?

| Biencush a răspuns:

Si eu tot caprui inchis si tot ochii verzi imi plac si cei albastri. O fi ironia sortii, cu totii ne dorim si ne place ceea ce nu avem.

| Kat123456 a răspuns:

Ma topesc ca sa zic asa dupa ochii verzi si albastrii... eu am ochii verzi, imi plac si capruihappy

| Andreea_5313 a răspuns:

Exact asa si eu.Am ochi caprui inchis, sunt innebunita dupa cei verzilove struck

| DdDiX a răspuns:

Eu am ochii caprui...imi plac la nebunie ochii verzi

| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
Imi place ochii verzi si albastrihappy

O seara placutahappy

| danteluta a răspuns:

Verzi, dar nici cei violet nu sunt de ignorat...

| Ambassaderåd a răspuns:

Salut! Eu ai am Caprui spre verde deschis. imi plac cei ca acestia : http://lh5.ggpht.com/......ics-21.jpg adica spre exotism :P. araboaice:P

| Mihaela a răspuns:

Sti cum e, nu conteaza culoarea ochilor, ci felul in care ei te privesc.
mi imi plac si ochii albastrii, si negri, vezi, caprui inchis si deschis.
oricare.

| FloriiHoran a răspuns:

Eu ii am verzi si imi plac dar imi mai plac si ochii de nuante albastre si verzi-caprui si NEGRI!

| Genesis29 a răspuns:

Eu am ochii caprui si uneori dimineata ii am aproape verzi. Mie personal imi plac ochii verzi, dar si caprui.

| Mandy a răspuns:

Adoor ochii negri happy

| saymoon a răspuns:

Imi plad ochii mei cameleonici, dar in majoritatea timpului sunt fie rosii, fie portocalii.
Sunt deosebiti si ciudati, pentru ca mereu isi schimba culoarea, de aia mi place.

| ALice_4674 a răspuns:

Eu am ochi caprui dar imi plac si ce albastri:X

| PriiNcess a răspuns:

Eu am ochii albasthty si imi plac mult.crd ca e sngurul lucru care-mi place la mne...imi mai plac si ochii verzi:X

| Biby a răspuns:

Buna!
Eu am ochii un albastru inchis cu putin verde in interior.Imi plac foarte mult ochii mei si cei albastrii.love strucklove strucklove struck

| sheryn a răspuns:

Si eu ador ochii verzi:X si parul brunet, eu ii am negriibig grin

| Meryem027 a răspuns:

Cei de-un albastru mai inchis, dar nici prea exagerat. love struck Apropo, eu ii am negrii.

| Creolina a răspuns:

Pai.eu sunt bruneta cu ochii verzi verzi love struck. prietenul meu are ochii albastri :X:X:X

| marrinnaa a răspuns:

Ai mei imi plac cel mai multlaughing caprui-verzi (schimbat-ori)...de la un galben verzui ajung la un caprui inchis. orice culoare am avea e bine sa stim cu sa o punem in valoare.

| Roxana75 a răspuns:

Eu am ochii caprui si imi plac ochii cu culoarea aceasta. Vorba aceea:ochii caprui fura inima oricui:*

| elenush_6230 a răspuns:

Si mie imi plac ochi verzi; x normal pentru ca prietenul meu are ochi verzi; x

| Dominicc a răspuns:

Eu am ochii verzi spre(sau invers) caprui, se tot schimba. La o fata i-as vrea ceva mai deosebiti, sa ma atraga. Ori albastrii, ori verzi.