Roscat, categoric Ochii verzi si tenul alb, cu parul roscat...cea mai buna combinatie
Pentru fetele cu ochii verzi si tenul alb cred ca ar merge un saten deschis sau un blond cenusiu.Desigur ai putea incerca si roscat, dar unul deschis.
Buna! : Depinde de pigmentul fetei! Oricum cred ca roscat sau un saten inchis chiar daca ai tenul alb!
Pai roscat clar, daca ai fata ovala, daca o ai rotunda nu merge, ca o sa te faca mai plinuta, in orice caz, norocoasoo. Ce mi-as dori sa pot fi si eu roscata. Btw, poti sa-l mai faci si intr-un fel de blond spre portocaliu, cum il are acum adela popescu, doar ca mai deschis un pic, ca aia e o culoare cam stridenta
Daca nu alegi o nuanta buna de roscat te va face foarte alba.
iti recomand ceva in gen http://www.fmagazin.ro/......show_9.jpg
dar dintre roscat sau saten eu aleg saten, o sa te arate mai bine.
Eu sunt am parul blond inchis,tenul alb si ochii verzi,am fost roscata,blonda, castanie, bruneta.Depinde enorm de trasaturile tale,mie toata lumea imi spunea ca imi sta bine orice culoare, brunetul nu m-a maturizat deloc, am fost 4 ani bruneta,dar eu iti recomand ciocolatiu sau roscat,mie mi-a placut enorm cum aratam roscata,trebuie sa te simti bine cand porti o culoare, eu nu ma simteam deloc bine blonda desi toata lumea imi lauda culoarea, prefer ciocolatiul sau brunetul.Asa ca alegerea e a ta pana la urma