| Style And The City a întrebat:

Ce culoare de par mi se potriveste in functie de culoarea ochilor si tipul tenului?

Răspuns Câştigător
| вυттєяƒℓу ƒℓу αωαу -» a răspuns:

Asadar, daca ai tenul deschis la culoare te poti vopsi in nuante de blond deschis, in schimb, daca ai tenul masliniu e mai bine sa apelezi la tonuri de blond inchis. In cazul in care ai ochii verzi si te visezi roscata iti poti transpune fara griji visul in realitate.
Cu brunetul e mai complicat. Nu prea se mai poarta. Stilistii recomanda nuante de castaniu inchis. Iar daca il mai si combini cu niste suvite ceva mai dechise gen cafea cu lapte, te inscrii cu succes in tendinte.
Culoarea parului trebuie sa fie in contrast cu cea a ochilor dvs. Daca sunteti norocoasa posesoare a unor ochi albastri, alegeti o nunta de par mai inchisa! Puteti aduce un plus de expresivitate daca tunsoarea dvs. include si un breton paralel cu linia ochilor.

Daca aveti ochii deschisi la culoare, dar nu sunteti incantata sa alegeti o nuanta inchisa pentru parul dvs., atunci puteti opta pentru suvite in nuante mai inchise. Daca se aplica si tunsoarea cu breton, insistati cu suvite pe linia bretonului.
Daca aveti ochii inchisi la culoare, va recomandam sa alegeti nuante deschise pentru par. Daca alegerea unei nuante mai deschise nu va avantajeaza din alte puncte de vedere, cum ar fi culoarea tenului sau pigmentul firului de par, atunci puteti aplica varianta suvitelor in nunate deschise.
eu asa ceva am selectat de pe net... sper sa iti fie de ajutor

3 răspunsuri:
| Piisiiiii a răspuns:

Blond- ochi albastri, caprui sau negrii ten semi sechis sau deschis. Roscat: ochii verzi sau caprui, ten deschis. Saten: ochi caprui sau negri, ten semi deschis. Brunet: ochii negrii, verzi sau albastrii, ten inchis sau deschis.

| MixedObsessions a răspuns:

Pay sh nnoi de unde sa stim cum arati uh?
laughing
lol. laughing

| byavali a răspuns:

Blond- ochi albastri, caprui sau negrii ten semi sechis sau deschis. Roscat: ochii verzi sau caprui, ten deschis. Saten: ochi caprui sau negri, ten semi deschis. Brunet: ochii negrii, verzi sau albastrii, ten inchis sau deschis.