Buna!
Acum,in sezonul de iarna-primavara se poarta un mov deschis.
Un albastru deschis,verde-lime...
Primavara merge sa ai niste decoratiuni pe unghii!
De Paste, ar merge buline.
Vara, simple!
Toamna, culori inchise
Si iarna, albastru-gheata!
O zi buna!
Funda?
Uite aici, si pentru 2013 e valabil https://therhythmofheels.wordpress.com/2012/07/25/nails-fw/
apropo culoarea anului 2013 e verdele smarald
Buna! Mie imi plac mult nuantele de rosu, a tat cele mai inchise, cat si cele mai decshise, un mov inchis9am o oja super culoarea asta, dar e mai greu de asortat si o port destul de rar), bej-nude si roz deschis. Nu ma iau neaparat dupa moda in materie de manichiura, pentru ca oricat ar fi de "fashion" unghiile cu modele(buline, floricele, dungulite etc), cele cu sclipici sau cele verzi/albastre/portocalii nu le-as purta niciodata, la fel cum nu as opta nicicand pentru unghii false. Pentru mine stilul personal, adecavt propriei personalitati, si variabil in functie de evenimentul la care participi/locul in acre mergi, bunul gust, eleganta, decenta sui rafinamentul sunt mult mai importante decta ultimele tendinte ale modei. Ma inspir din idleile promovate de designeri, atta in ceea ce priveste manichiura, cat si in alegera hainelor, pantofilor, posetelor, bijuteriilor, machiajului, coafurii etc, dar nu copii, ci adaptez modului meu de a ma imbraca si imi creez tinute in stil personal.
Si unde pot gasi si cat costa ca sunt usor de pus si frumoase
SupradozaDeVise69 întreabă: