Trebuie sa alegi culorile care se potrivesc cu tipul tau de ten. Culorile se impart in doua categorii culorile "reci" si culorile "calde". In special culoarea pe care o pui in apropierea fetei conteaza cel mai mult.
In principal, daca iti sta mai bine cu bijuterii din aur si ruj rosu-portocaliu, atunci ai ten "cald" si ti se potrivesc culorile "calde", iar daca iti sta mai bine cu ruj roz si bijuterii din argint, ai ten "rece". Ca sa iti dai seama mai bine ce tip de culori ti se potrivesc si care sunt culorile "reci", respectiv "calde", poti citi articolul http://beautyrevealed.wordpress.com/2010/09/28/teoria-culorilor-in-machiaj/
Buna. M`am uitat pe hi5ul tau.
Culorile care te prind sunt : alb, negru, maro, gri, mov, rosu, albastru inchis, roz, verde, lila.
Buna Andreea! Iti multumesc ca ai pus o poza cu tine ca sa ma pot decide care culoare ti s-ar potrivi dupa parerea mea, ei bine haina cu care esti imbracata in poza merge destul de bine cu nuamta parului si a pielii. Parerea mea este ca ti se potrivesc cele 2 culori negru albastru inchais si adaug un gri si alb. Asta prezinta eleganta si te face sa arati destul de super. Succes! pupici
anonim_4396 întreabă:
annemarry_1498 întreabă:
Alex10092003 întreabă: