Nu port o suingura culoare pe mine niciodata
Imi place sa fiu asortata mereu si port culori pastelate.
de obicei depinde de ce fac in ziua aia pentru ca culorile pe care le port ziua reflecta starea mea de spirit.
Cred ca negru, cu toate astea culoarea mea preferata este mov...mai port si rosu, alb nu stiu mai multe. u ce porti?
Zilnic, nu port aceeasi culoare zilnic, dar sa zic negru, roz, alb...depinde si de dispozitie
Culoarea pielii mele , bine, lasand gluma, port alb, albastru, rosu... cam astea-s.
Eu alb daca vreau sa impresionez pe cineva...rosu daca vreau sa atrag atentia.mov ...ca sa arat bine pentru ca ma prinde culoarea.etc.
Negru- port doliu de la Pasti. In rest port culori deschise pentru ca sunt tanara.
Depinde de locatia in care ma indrept.Cand sunt la liceu in alb, cand ma duc la oricare alte evenimente deseori verde, portocaliu sau bleumarin.
Pai imi place mov, un roz mai inchis asa, spre violet, dar din pacate culorile astea nu le port zilnic.Am foarte multe haine ...de toate culorile de fapt, dar faza e ca mai mereu port negru sau o alta culoare si ceva negru.Negru stiti desigur, este nonculoare...
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: