Sfatul meu:nu te vopsi.ai destul timp sa faci asta, si pe urma o sa iti para rau...nu vei mai avea niciodata acea culoare naturala
Sincer nu ti s-ar potrivi blond. doar blond inchis. spre saten deschis. zilele trecute am vazut o fata care are ochi caprui, parul saten mediu, si tenul mediu, si s-a vopsit blond deschis. ii sta super nasol. parerea mea. daca ei ii place, treaba ei.
daca vrei o schimbare de look, mergi mai degraba pe o culoare mai naturala, se poarta acum. (roscat inchis, pruna, acaju, brun roscat mediu ) sau fa-ti suvite blonde, sau roscate. (daca iti plac culorile tari incearca rozul sau movul).
Cam greu dar nu imposibil! daca ai parul brunet natural si nu esti vopsita orice culoare iti va deschide parul pana la 2 tonuri mai sus(deci daca esti bruneta un ton de 3 cu o culoare de ton 7 o sa urci pana la ton 5 sper ca ma intelegi), ai putea de asemenea sa incerci sa iti faci suvite si sa iti deschizi parul din cee in ce mai mult desii nu cred ca o sa te avantajeze sa te faci prea blonda, incearca un cocolatiu, cred ca asta ti s.ar potrivi.succes
Vezi poate gasesti ceva interesant pe aici care ti s-ar potrivi http://www.totulpentrufemei.ro/frumusete/vopseste_parul_in_culori_de_iarna