Buna!
Sincer iti spun, nu prea conteaza cilorile atat timp cat nu le asortezi bine. Hainele asortate corect arata foarte bine. Spui ca ai ochii deschisi la culoae si parul blond, asta inseamna ca te-ar avantaja si culorile mai inchise. Oricum cel mai simplu este sa probezi haine de diferite culori si sa vezi care ti se potriveste mai bine.
Mereu conteaza cum le asortezi...Culorile inchise, dar si cele deschie zic eu ca sunt potrivite..Depinde si dupa gust.
Pai daca ai parul si ochii mai deschisi merg bine si culori inchise dar si pastelurile.
cel mai bine la blonde si cele cu parul saten deschis mi s-a parut ca vine bine lila si piersica
Am să încerc . Da mai port și lila . Dar mai rar . Acum că mi-ai spus , încep să realizez că mi-ar sta bine cu lila . Mulțumesc de răspuns !
Depinde de ocazie. Uneori negru este o culoare mai mult decat potrivita.
Culorile vii in general dau o nota de curaj, dar nu exagera. Nu combina culori nepotrivite intre ele cum ar fi: Pantaloni rosi si tricou mov, roz, verde, sau albastru. Nu vei arata ok.
Incearca sa porti si ceva negru printre atatea culori.
Fata de mai jos are dreptate cu asortatu dar totusi nu chiar orice culoare Cu albastru (in special inchis) iti sta bine, verde, maro (chiar daca nu porti), rosu daca ai parul deschis :d In nici un caz cu galben sau portocaliu!
Galben nu prea port . Dar restul , da . Sunt o rutină în viața mea de zi cu zi . Am să încerc să urmez indicațiile .