| SVD a întrebat:

Ce culori de oja se poarta primavara aceasta?

7 răspunsuri:
| AndraNicoleta a răspuns:

Ce culori iti plac tie. Anul asta, din cate am observat, se poarta oja care se sparge laughing

| Anca95 a răspuns:

Culorile neon

| Deliaaa23 a răspuns:

In trusa mea in permanenta exista oja visinie si cea nude, dar intotdeauna mai condimentez setul cu cateva nuante anuale pentru zilele mai mohorate. In utimele saptamani s-au remarcat niste nuante comune in aparitiile publice si deja incep topurile. Asa ca iata cateva nuante ce se pare ca o sa ne coloreze primavara. Nu sunt foarte diferite de ce s-a purtat anul trecut, dar merita purtate inca un sezon. Incepem prin cateva culori neutre.
Azur – o alegere potrivita pentru o zi de birou, arata mai bine aplicat pe unghii scurte si merge excelent pentru iesiri de zi cu zi. Verde Pastel – lasa deoparte rozul pal si incearca un verde ice-minty sau din aceiasi gama o nuanta gen lavanda (plus! aceasta gen de oja Dior se pare ca are si un miros specific si racoritor). Nude: Dupa ultimele aparitii pe covorul rosu am avut destul de multe semne ca nude este culoarea favorita, sau mai puteti alege si roz-sampanie. Este o optiune ideala pentru urmatorul tau eveniment de gala! http://www.zazaboutique.ro/blog/afla-culorile-de-oja-ale-primaverii-2012/#

| Deliaaa23 a răspuns:

In trusa mea in permanenta exista oja visinie si cea nude, dar intotdeauna mai condimentez setul cu cateva nuante anuale pentru zilele mai mohorate. In utimele saptamani s-au remarcat niste nuante comune in aparitiile publice si deja incep topurile. Asa ca iata cateva nuante ce se pare ca o sa ne coloreze primavara. Nu sunt foarte diferite de ce s-a purtat anul trecut, dar merita purtate inca un sezon. Incepem prin cateva culori neutre.
Azur – o alegere potrivita pentru o zi de birou, arata mai bine aplicat pe unghii scurte si merge excelent pentru iesiri de zi cu zi. Verde Pastel – lasa deoparte rozul pal si incearca un verde ice-minty sau din aceiasi gama o nuanta gen lavanda (plus! aceasta gen de oja Dior se pare ca are si un miros specific si racoritor). Nude: Dupa ultimele aparitii pe covorul rosu am avut destul de multe semne ca nude este culoarea favorita, sau mai puteti alege si roz-sampanie. Este o optiune ideala pentru urmatorul tau eveniment de gala!

| lizica a răspuns:

Buna, de obicei se poarta culoarea care iti place tie, eu una imi aplic culoarea in functie de starea mea daca vreau sa am o zi nebunalaughing just do iot verde roz galben portocaliu blushing de obicei primavara se poarta culorile deshise ca doar a venit primavara nu? am scapat de monotonia ierniii :X

| Beatricel a răspuns:

Buna. Din cate am citit de prin reviste sau de pe net am vazut ca sunt in trend culorile neon.
Acum si depinde de persoana,mie de exemplu nu imi plac culorile inchise si mereu caut oje de culoare deschisa gen: rosu,corai, roz.
In cazul ojelor nu este neaparat sa mergi dupa tendinte, poti purta ce iti place si ce iti vine bine.

Întrebări similare