| barbyr0z.ex.fantadelamaye a întrebat:

Ce culori ma avantajeaza la machiat daca sunt creolahappy?

8 răspunsuri:
| JustMeFlory a răspuns:

TENUL MASLINIU intotdeauna ne confera o tenta exotica si misterioasa. Pe tenul masliniu nu orice culori de farduri sunt vizibile. Trebuie creat un contrast intre culoarea tenului si farduri. Pentru pleoape sunt indicate tonuri inchise de maro, bleumarin, bordo sau chiar negru si pentru arcada culori cat mai deschise, sidefate si metalizate, argintiu, auriu, alb perla. Insa fardurile inchise la culoare sunt destul de greu de folosit de catre un incepator. Pot lasa imediat o pata de culoare. Cel mai bine este sa aplici o cantitate mica de fard pe pleoape, sa o estompezi (miscarea de stergere) si apoi continui pana ajungi la intensitatea dorita.
Sursa: 121happy
Succes!

| Orannginna a răspuns:

Cu un astfel de ten se potrivesc cel mai bine nuantele aramii, aurii, bronz, insa ai mana libera, poti folosi cam ce culori vrei in afara de cele f. deschise. Si rujuri mate.

| inna a răspuns:

Maro, auriu.

| crisS a răspuns:

Tenul foarte bronzat necesita un machiaj special. Nu orice culoare este vizibila pe un astfel de ten. Pentru pometi poti sa folosesti un fard de obraz maroniu sau unul auriu.

Conturarea ochilor cu creionul dermatograf este o idee foarte buna, negrul fiind una dintre culorile de machiaj recomandate tenului creol.

| MADALINAAAA a răspuns:

Culori mai inchise...si eu sunt un pic creola si imi place cum imi sta cu toate nuantele de mov, verde, albastru, maro, nuante de griuri.incearca si vezi ce te avatajeaza mai mult! succes!:*

| mari_3334 a răspuns:

Si eu sunt putin creola si cel mai mult imi place cum imi sta cu mov mai deschis si roz. desi se spune ca nuantele mai inchise sunt potrivite pentru creole mie nu imi place cum imi sta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maro, auriu, negru si roz.

| reaper a răspuns:

Uite aici un articol despre istoria machiajului, cred ca te va ajuta http://www.6n.ro/machiajul-si-istoricul-lui/

Întrebări similare