| Nonameloser a întrebat:

Ce culori pentru glosuri de buze (normalll) purtati?

Răspuns Câştigător
| Emeraude a răspuns:

Culoarea piersicii, rosu la ocazii speciale, un roz fin (nu din-acela de pitipoance big grin), bej, dar mai des cel incolor pentru ca imi scoate in evidenta buzele, fara a le da un aspect strident, in general ma feresc de tot ce imi pare nenatural.
Succes!

15 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Roz semitransparent. day dreaming

| Emeraude a răspuns:

Multumesc pentru fundita, sa inteleg ca avem aceleasi gusturi?big grin
O vara placuta!:*

| Corinne a răspuns:

Buna!
Mie in general imi plac culorile deschise. Ziua un glos transparent care arata super bine pe buze mai ales vara cand pielea e bronzata love struck iar seara un gloss de culoare roz care da volum buzelorbatting eyelashes

| Jolie_6609 a răspuns:

Roz love struck pentru ca se vede frumos pe buzele meu sau uneori ma dau cu gloss transparent happy.

| cristina a răspuns:

Rozzlove struck
e cel mai frumos

| Tabii. a răspuns:

Roz(nu din aela de pitipoance), culoarea piersicii, transparent si bej.
Nu imi sta bine cu niste culori inchise deoarece am tenul mai deschis.
Cheers!:*

| danutza45 a răspuns:

Transparent in general

uneori roz

| Samy48 a răspuns:

Roz si bej

| Liza0o0 a răspuns:

De obicei luciu.Cand merg la servici port un roz putin deschis(dar nu foarte tare). Daca merg la mare port potrivit costumului de baie(rosu cu un bikini negru; culoarea piersicii cu un bikini maro sau verde; roz cu culorile deschise si luciu cu culorile,, inrudite,, cu albastru). Daca merg pe strada cel mai des eu port o culoare putin mai deschisa(pentru ca eu sunt bruneta) si dupa ce ma dau cu ea completez cu o urma de luciu, pentru a ma deschidem putin mai mult la forma fetei.
Recomand blondelor sa se dea cu culori,, solide,,; roscatelor cu culori normale buzelor(culoarea piersicii, rozul buzelor, etc.) iar brunetelor si satenelor cu culori deschise.Toate variantele mentionate completate cu un luciu(DAR ATENTIE! DOAR CAND MERGETI IN ORAS SAU LA CINEVA IN VIZITA!)

| xtina a răspuns:

Transparent si roz big grin

| deiu_8132 a răspuns:

Roz sau incolor. cateodata ceva roz spre roshu-la petreceri

| deiu_8132 a răspuns:

Si bej e draguthappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce conteaza?

| Sonia96Dulce a răspuns:

Pai de obicei nuante de roz, un mov foarte deschis sau rosu pal. Uneori cand imi place o culoare de ruj mi-o cumpar si pentru ca nu imi place asa mat ma dau cu un gloss transparent peste si arata super, incearca!

| iubesck un copil kopak.. a răspuns:

Roz...
rar rosu.
bejwinking

Întrebări similare