anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce culori se poarta in vara lui 2009?

11 răspunsuri:
| LoveForShania a răspuns:

Conteaza si culoarea tenului, dar, culorile la moda sunt: mov, verde, galben, indigo (mov amestecat cu putin albastru). Vara nu numai aceste culori se poarta, se poarta culori vii! Roz inchis-spre mov. orice!

mlm
| mlm a răspuns:

Cele care le preferi tu.

| andreea_8479 a răspuns:

Mare dreptate ai PsihoSxwinking
poarta ce iti vine bine, sh ce iti place, ce t reprezinta
imi aduc aminte...anul trecut in vara se purta movul
pai mah baiatule...laughingerab tot orasul imbracat in mov.era k o obsesie...la magazine haine mov.peste tot
nu ii mai diferentiailaughing

| ellai a răspuns:

Bleu Royal, Lila, Galben solar, Roz, Fuchsia, Roz prafuit, Gri-argila, Verde vibrant, Verde crud citric, Verde clar.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Pai, probabil cele faine, care il prind pe fiecare, in felul lui! Nu?!

| cristina_6456 a răspuns:

Tonuri de albastru, fucsia, roz, galben

| fya a răspuns:

Mov, verde, galben

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca se poarta negru, auriu si rosu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In vara asta se poarta movul, albastrul inchos si deschis cu alb sau alb cu negru, roz, galben.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se poarta galben, mov, verde, roz aprins, portocaliu, nu am observat ca se poarta albastrul si rosul mai deloc...albul si negrul se poarta in materie de rochii de in cu imprimeuri florale, se poarta tricouri cu imprimeuri animate, vesele, colorate, se poarta pantalonii in carouri si foarte colorati, se poarta salopetele si fustele de blugi, se poarta sandalele fara toc, tip platforma si am observat ca se poarta costumurile de baie dintr-o bucata si cele din 2 piese nu se poarta sutienul si chilotul la fel si diferite si colorate...sutienul de la un costum si chilotul de la altul sau ceva de genu' se poarta unghiile mari si simple dar frumoase, machiajul ziua mai simplu si seara de exemplu la o iesire in club ceva mult mai accentuat, fardul NU TREBUIE SA FIE ASORTAT CU HAINELE in combinatie merge foarte bine albastru inchis cu rosu...se poarta extensiile, frizurile noncomformiste, parul lung si drept...se mai poarta camasile tip rochii, nu se mai poarta deloc capurile de mort si nici imprimeurile sataniste...deci dupa cate am spus ajung la concluzia ca SE POARTA TOTUSI CE-TI PLACE SI CE-TI VINE BINE!

| miha_4614 a răspuns:

Eu cred ca te imbraci cum te simnti tu cel mai bine ce culoare ti se potriveste dar cel mai mult acum se poatra culori: auriu, galben sa roz asa cred eu acum nu stiu fiecare cu stilu lui

Întrebări similare