| Nessie a întrebat:

Ce culori si gen de haine vor fi in voga in toamna 2012? Intr-un cuvant care va fi moda toamna-iarna 2012?
Funda+ vot

2 răspunsuri:
| Breakingthehabittonight a răspuns:

Stii si tu zicala "porti ce te avantajeaza" - inca e in voga.
- in general se poarta culorile calde.[maro,rosu,portocaliu,crem, bej, alb, nud]
- nu stiu daca se continua "moda" cu hainele fosforescente care eu, personal le detest [am impresia ca stiga dupa atentie:)]
- in mare parte merita sa porti orice dar cu stil, stil insemnand o paleta de culori din acelasi "film" daca ma intelegi ce vreau sa spun :D
uite aici un link. gasesti ce merge cu ce in materie de culori http://www.roportal.ro/articole/cum-sa-asortezi-culorile-2806.htm

haine :-?- eu am sa abordez stilil elegant comod, tinte, lanturi si alte cele ..sacouri,pantaloni pana si accesori mici si dragute - mai mult nu pot sa iti spun pentru. ca oricum nu ai intelege :*
- BAFTA >:D

| alinadianaaa a răspuns:

In sezonul toamna-iarna
2012 se poarta culori pastelate: alege nuante de lavanda, roz, galben pai, auriu sters, piersica sau culoarea pepenelui galben, visiniu, nuante de violet, albastru inchis si strugure negru. Mergi pe combinatii delicate de culori pentru un aspect cat mai feminin.
Detalii si accesorii in culori puternice

Întrebări similare